Kim Rietveld

"Maar Kim,

wat heb je hiervoor gedaan?"

Deze vraag krijg ik regelmatig. Waarom doe ik wat ik doe en waarom ben ik de juiste coach voor jou? Mocht je interesse hebben in mijn volledige verhaal, klik vooral HIER.

Kim Rietveld

De Blije Businesscoach

Doordat mijn enthousiasme vaak werd gezien als iets negatiefs, heb ik mijzelf jarenlang klein gehouden. “Kimberly, doe eens niet zo blij!” Iets wat ik vaak te horen kreeg. En laat dat nu juist mijn grootste drijfveer zijn om tegen de meute in te vlammen. Ik besloot van mijn ontembare enthousiasme mijn FIRE maken. De Blije Businesscoach was geboren. 

Even voorstellen

Mijn naam is dus Kim, ik ben 31 jaar oud en woon samen met hond Olaf en mijn liefde Bas in Vlijmen (Noord-Brabant). Als de Blije Businesscoach help ik jou als vrouwelijke ondernemer hoe je jouw business weer ON FIRE zetten. Zodat je kunt genieten van een vlammend aanbod, de leukste klanten en bovenal jezelf durven zijn.

Het keerpunt

Nadat ik met een burn-out thuis kwam, stortte mijn wereld in. Ik was boos, verdrietig en gefrustreerd. Een jaar lang kon ik amper mijn bed uit. Een verschrikkelijke ervaring waarin ik grote stukken kwijtraakte. Ik wilde niets liever dan mijn oude leven terug.

 

Nu, een paar jaar later, heb ik allesbehalve mijn oude leven terug. Inmiddels ben ik mezelf gaan ontwikkelen en heb ik tijd genomen om te onderzoeken wie ik wil zijn als de verbeterde versie van mijzelf! Wat een aanrader is dat. Mijn les: ga niet terug naar wat was, daarin blijf je dezelfde fouten maken als je deed voordat je ziek werd. 

Na regen komt... VUUR!

In de herfst van 2020 zag ik dat ze brandweermensen zochten in Vlijmen. Dit is al sinds ik kan herinneren een grote droom! Ik solliciteerde en werd, tegen alle verwachtingen in, aangenomen. 

 

Dat zorgde ervoor dat het vuurtje in mij nog verder werd aangewakkerd. Als ik dit kon, dan kon ik ook voor mijzelf starten! Mijn schoonzus was net begonnen bij een businesscoach en ik volgde nog geen twee maanden later. Deze twee motivaties waren mijn basis om eindelijk die sprong in het diepe te maken.

Kennismaken? Kennismaken!

En nu zit ik hier en heb ik een FIRE aanbod waar ik trots op ben. Jouw motiveren, begeleiden en laten vlammen zit in mijn DNA. Wat word ik daar blij van! 

 

Misschien wil je je bedrijf verder uitbreiden of opnieuw inrichten voor een toekomstbestendige basis. Of ben je iemand met veel plannen die je maar niet geordend krijgt. Wat je uitdaging op dit moment ook is, we doen het samen. Benieuwd? Geef je op voor een GRATIS strategiesessie.

Eerst iets vragen?

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!

🔥