Blaas het van de (vuur)toren!

Je wekker gaat alweer zo vlug. Je ligt voor je gevoel pas net te slapen. Gisteren ging de wekker ook al zo vroeg. En die dag ervoor ook. Morgen is het weekend maar dat vliegt altijd zo voorbij. Voor je het weet is het alweer maandag en begin je alweer van voor af aan. Nu al geen zin in.

 

Herken je dit? Dat dacht ik al. En ondanks dat het heel gemakkelijk is om fruit te kopen, kies je toch vaker voor de makkelijkste weg; chocolade, chips of snoepjes! Snap je wat ik bedoel te zeggen? Soms is het makkelijker om de weg van de minste weerstand te pakken. Lost dat onze problemen, gevoelens en gedachtes op? Nee.

 

Hier stoppen we. Het is tijd voor verandering. Tijdens onze vuurtorensessie ga ik je in 1,5 uur helpen om de juiste keuzes te maken. Om de juiste voldoening te gaan krijgen uit jouw werk. Keuzes waarbij je direct verandering ervaart en weet welk stappenplan je het beste kunt volgen. Een roadmap die goed bij jou past. 

Vuurtoren Adfire Coaching

Vuur·to·ren (meervoud: vuurtorens)

 

(m) Toren aan de kust met sterk licht om de schepen een veilige vaart te verzekeren. 

Laat mij jouw vuurtoren zijn waarvan ik een lichtje op je schijn.

Vervolgens zorg ik er graag voor dat ik jou kan voorzien van het juiste licht op jouw route.

 

🔥 Kim Rietveld

Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten?

» Je gaat al een hele tijd niet meer met plezier, energie en/of interesse naar je werk toe;

 

» Die rot wekker verstoort altijd jouw nachtrust, terwijl je veel te lang wakker hebt gelegen en net pas in slaap bent gevallen;

 

» Je wilt graag stappen gaan zetten tot verandering en jouw talenten beter benutten maar je weet niet hoe je dit het beste kunt aanpakken;

 

» Doordat je niet wist welke schoolkeuze je wilde maken, heb je maar wat gedaan. Je wordt er alleen niet gelukkig (meer) van;

 

» Je hebt het gevoel dat je licht overspannen bent of bent geweest en realiseert je dat het tijd is voor iets anders. Alleen wat dan?

Dit gaan we doen!

Tijdens onze vuurtorensessie van 1,5 uur gaan wij samen op onderzoek. Het is tijd om echt in actie te komen. We beginnen op dat punt waar jij nu staat. Samen bespreken we de punten waar jij vast loopt en kijken we naar de toekomst.

 

Wil jij graag in loondienst blijven werken? Droom jij stiekem om te starten voor jezelf? Wil je graag een combinatie? Waar jij ook staat, we duiken samen in je gedachten en zorgen dat er licht komt aan het einde van de tunnel.

 

Naast dit alles krijg je van mij handvaten aangereikt waar jij zelf de komende tijd mee aan de slag kunt. Ook maken we een haalbaar plan met doelen. Je kunt erop vertrouwen dat je na onze vuurtorensessie zelfstandig verder vaart. En dat je weet wat je moet doen om verder te gaan. 

Online Adfire Coaching
Kosten Adfire Coaching
Datum in overleg Adfire Coaching

Stel al je vragen

of meld je direct aan!

 

Het is niet erg wanneer je even niet weet welke volgorde de beste keuze is. Tijdens onze vuurtorensessie ga ik je helpen! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak. Ook wanneer je vragen hebt mag je een berichtje sturen. Ik probeer binnen 24 uur bij je terug te komen. Spreek ik je straks?

“Een vuurtoren rent niet van hot naar her. Hij rent niet om boten te redden. Hij staat stil. Hij geeft vertrouwen. Hij is een krachtig lichtje in het donker. De vuurtoren schijnt voor jou.” – Kim Rietveld

Wie is Kim

Hoi jij! Ik ga proberen zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wie ik ben. Het eerste feit over mij: ik ben een vrouw van veel woorden. 

 

Vrienden omschrijven mij als een echte aanpakker. Naast mijn enthousiasme en ambitie ben ik graag met honderd en één dingen tegelijkertijd bezig. Alles omvattend ben ik een persoonlijke aanmoediger, een motivator, je grootste fan!

 

Ik heb al diverse paden bewandeld in mijn carrière de afgelopen 15 jaar. Daarbij heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Nadat ik een zware burn-out te pakken had, wist ik dat ik het roer om moest gooien. Letterlijk. En dat begon allemaal bij mezelf. En hoe cliché ook: ik ben zoveel sterker geworden.

 

Op een dag zag ik wat ik echt wilde en ben ik in het diepe gesprongen (maar dan nog wel met zwembandjes). Iedereen is het waard om zijn of haar passie na te leven. Daarom heb ik al mijn opgedane kennis bij elkaar geraapt en ben ik begonnen als carrièrecoach. Ik geloof, en dat is echt mijn missie geworden, dat de wereld een stuk leuker wordt wanneer iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat geldt ook voor jou! 

 

De naam Adfire heeft een, voor mij, bijzondere betekenis. AD staat namelijk voor advies. Ik wil jou graag adviseren, motiveren en ondersteunen in een lastige zoektocht. FIRE betekent vuur. Voor mij staat vuur gelijk aan kracht. Kracht om jouw dromen achterna te gaan! En naast deze betekenis is het ook een kleine knipoog naar mijn carrière als brandweervrouw. Sinds december 2020 ben ik in dienst van de vrijwillige brandweer. Een droom die uitkwam!

 

Nu ben ik erg benieuwd, wie ben jij?! 

Kim Rietveld Adfire Coaching

🔥

"Kim luistert goed en weet razendsnel de knelpunten uit je verhaal te filteren. Haar eerlijke adviezen en ideeën bieden nieuwe inzichten waar je echt mee verder kunt en durft te gaan. Het enthousiasme van Kim geeft mij telkens weer een enorme boost wat mij ontzettend helpt om door te pakken."

Suzan van Suzign, 28 jaar

"Een tijdje geleden zat ik in de knoop met mijn cv. Is dit wel of niet goed... Wat moet ik erin zetten, hoe zou ik de opmaak maken.. Ik twijfelde heel erg, maar toen was daar Kim! Ze wilde me er enorm graag mee helpen. Zij heeft mij wat tips en tricks gegeven, zo gezegd, zo aangepast, cv uitgestuurd en werd uitgenodigd voor een gesprek. Super fijn, laagdrempelig een eerlijk advies te krijgen! Ik zou jullie Kim zeker aanraden. Ze is eerlijk, laagdrempelig en heeft er een hele goede kijk op!"

Kayleigh, 25 jaar

🔥