Vuur & Vlam VIP dag, van nul naar honderd!

Je hebt allerlei dromen en ideeën maar je weet niet helemaal hoe je dit gestructureerd kunt krijgen. Je staat elke dag op met de vraag of je er wel überhaupt mee aan de slag moet gaan. De onzekerheid overvalt je elke ochtend opnieuw. Je blijft maar het gevoel houden van “ik doe maar wat”.

 

Je hebt een veel werkervaring, je weet wat je te bieden hebt, je weet dat je echt een waardevolle toevoeging bent als ondernemer. Laat mij je de spiegel voor houden en je laten zien dat je dit kunt.

 

Tijd voor verandering. Je wilt graag zelfstandig aan de slag maar hebt een zetje nodig. Weg met het gevoel ‘ik doe eigenlijk maar wat’. Tijdens jouw VIP dag gaan we samen de basis neerzetten waarmee je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. 

Laddersessie

Herken jij jezelf?

 

❌ Je staat elke dag op met het idee ‘hoe zou het zijn om een succesvolle onderneming op te zetten’…

 

❌ Momenteel werk je (deels) in loondienst en eigenlijk is dat niet wat je wilt. Dit ontdek je elke dag opnieuw zodra de wekker gaat en je als eerste denkt aan je businessdroom!

 

❌ Er komt heel erg veel op je af, alleen al bij de gedachten dat je voor jezelf gaat beginnen of bij de gedachte dat je echt niet waarmee je bezig bent. Je hebt structuur nodig, waar je elke keer op terug kunt vallen.

 

❌ Je bent maar wat gaan doen na je middelbare schooltijd. Nooit heb je voldoende stil gestaan bij datgene wat je het allerleukste vindt om te doen.

 

❌ Inmiddels heb je het gevoel dat je een beetje verloren in het leven staat zonder doel en focus. Het is tijd om jezelf te zijn!

Tijd voor actie!

 

🔥 Een serieuze, goede start maken met jouw eigen onderneming waardoor je direct een plan van aanpak hebt! Een fundament om op terug te vallen!

 

🔥 Aan wie ga je jouw aanbod verkopen? En wat wordt jouw aanbod? Dit is een belangrijk onderdeel waarmee wij de VIP dag gaan beginnen!

 

🔥 Financiën? Welke prijzen moet ik vragen? Administratie? Allemaal zaken die mega boring zijn maar wel super belangrijk. Ik help je op weg door mee te geven waar je allemaal aan moet denken. En ik kan alvast verklappen dat het best meevalt!

 

🔥 De grote vraag is misschien: “hoe kom ik aan klanten?”. Het antwoord is niet makkelijk, maar met de juiste strategie weet je uiteindelijk aan de juiste touwtjes te trekken!

 

🔥 Ondernemen is ook een juiste mindset creëren waardoor je elke fase van je eigen onderneming goed kan beleven. Samen zorgen we ervoor dat jouw groeimindset geactiveerd wordt! En dat gieten we dan in een juiste planning, balans en structuur. Jij weet waar je krachten liggen! 

Aan de slag!

Deze dag draait volledig om jou. Het startpunt is waar je nu staat. De dag beginnen we met een kennismakingswandeling op locatie (mits het weer het toelaat). Zo leren we elkaar kennen op een fijne manier. We duiken samen in jouw gedachtes en zorgen dat er licht komt aan het einde van de tunnel.

 

Van “ik doe maar wat” naar “ik weet precies waar ik blij van word!”.

 

Daarna zijn we ready to go om helemaal in jouw verhaal te duiken. Tussendoor krijg je allerlei handvaten aangereikt waar je in de periode na de VIP dag mee aan de slag kunt. 

 

Uiteraard is de lunch en alle lekkere Latte’s (of iets anders uiteraard) inbegrepen. Breng ondertussen ook je eigen vragen in: niets is te gek! Want voor je het weet is het 16:00 uur geweest en ga je met een volle rugzak en energie naar huis! Je kunt erop vertrouwen dat je na onze Vuur&Vlam VIP dag zelfstandig verder kunt.

 

Voordat je naar huis gaan plannen we een nieuwe datum in voor de belafspraak. Ik ben benieuwd hoe het lukt met implementeren van de besproken stappen.

Hoe groot de ladder ook is, je moet de treden één voor één overwinnen om naar de top te komen. Zorg ervoor dat je geen plafond voor jezelf bouwt. Pak die ladder en overstijg jezelf! Jij bent diegene die bepaalt tot waar en hoever je kunt!

🔥 Kim Rietveld

Het draait nu even helemaal om jou!

Je bent er inmiddels uit! Je wilt graag voor jezelf starten óf je wilt je startende onderneming (nog) sterker neerzetten. Hoe dan ook, je verdient aandacht! Daarom kun je kiezen uit de volgende twee opties. Zodat er altijd iets bij jou past. 

 

We bespreken dat wat je nodig hebt en het is dus geen kant-en-klare formule wat ik op tafel zal gooien. Persoonlijkheid en uniek: dat is waar ik voor sta.

 

Deze vorm is te boeken tot 5 september, hierna krijgt de VIP dag een update! Nieuwsgierig? Stuur gerust een berichtje! Klik HIER!

Vuur & Vlam VIP

Voor de Vlugge Jaappie's!
547,-
 • Offline VIP middag (4 uur) wat begint met een wandeling
 • Hierna nog één online sessies van 45 minuten
 • We gaan aan de slag met drie onderwerpen, welke we vooraf bespreken
 • Ik trakteer op drankjes
 • We spreken af op een creatieve en mooie locatie in de buurt van Den Bosch (gratis parkeren)
 • BONUS: toegang tot de exclusieve Adfire community op Facebook, waar de Business Experts klaar staan om jouw (business)vragen te beantwoorden!
 • SUPERBONUS: Ik blijf jouw stok achter de deur en af en toe in checken via WhatsApp is voor mij vanzelfsprekend! Jouw vragen blijven ook na jouw VIP-dag welkom!
light!

Vuur & Vlam VIP

Een krachtige all-in start!
897,-
 • Offline VIP dag (6 á 6,5 uur) wat begint met een wandeling
 • Hierna nog twee online sessies van elk 45 minuten
 • We maken dé blauwdruk van jouw business waarmee jij gelijk aan de slag kunt
 • Ik trakteer op drankjes en een lekkere lunch
 • We spreken af op een creatieve en mooie locatie in de buurt van Den Bosch (gratis parkeren)
 • BONUS: toegang tot de exclusieve Adfire community op Facebook, waar de Business Experts klaar staan om jouw (business)vragen te beantwoorden!
 • SUPERBONUS: Ik blijf jouw stok achter de deur en af en toe in checken via WhatsApp is voor mij vanzelfsprekend! Jouw vragen blijven ook na jouw VIP-dag welkom!
MEDIUM!

🔥

“Je kunt nog zoveel handvaten aangereikt krijgen: 

als je er precies niets mee doet kom je geen stap verder.”

Heb je nog vragen voor mij?

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!

🔥