GRATIS strategiesessie, meld je aan!

Een eigen bedrijf starten lijkt eng, ingewikkeld en lastig. Maar is dat ook zo? Of zijn het jouw negatieve gedachtes die spreken?

Laten we samen je patronen doorbreken. Meld je aan en maak kans op een gratis 1-1 strategiesessie. Waarbij we jouw dromen, interesses, ambitie en al jouw spookgedachtes bespreken.

Binnen één week hoor je of we samen dit gesprek van 30 minuten gratis strategiesessie kunnen gaan plannen. Klik op de onderstaande knop en vul het vragenformulier in wat mij meer duidelijkheid geeft waar je tegenaanloop op dit moment!

Kim Rietveld, Adfire Coaching GRATIS bliksemsessie

S T R A T E G I E .

 

 

“Een strategie is een plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Een strategie is meestal bedoeld voor de lange termijn. Om doelstellingen te bereiken zal er een keuze moeten worden gemaakt uit mogelijke wegen en middelen.”

 

Twijfel is niet nodig: schrijf je nu in voor een GRATIS strategiesessie!

Ik ben Kim en als businesscoach wil ik samen met jou op zoek gaan naar je ambities, werkwensen en energiegevers. De basis begint bij jezelf. Met plezier elke dag opstaan: dat verdien je! 

 

Voel weer zand onder je voeten zonder te spartelen in de zee. En krijg dan ook op de juiste manier prikkels om vol goede moed vooruit te gaan! 

Deze sessie is geschikt voor je als je je o.a. herkent in het volgende:

🔥 Een tikkeltje onzeker!
🔥 Begonnen zonder krachtige strategie!
🔥 Bang om fouten te maken!
🔥 Je voelt jezelf niet uniek genoeg!
🔥 Geen balans tussen werk en privé!

Dus! De strategiesessie is bedoeld om een eerste, tweede of derde stap richting jouw eigen strategie te zetten. We bekijken je verlangen en ik ga je tips geven wat zorgt voor een fijn stappenplan.

Niet iedereen komt in aanmerking. Ik ga een selectie maken. Ben je bereid te investeren in jezelf en hard aan de slag te gaan voor een betere toekomst? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze 30 minuten gratis groeien. Binnen één week hoor je of je geselecteerd bent per e-mail.

Om alles uit onze strategiesessie te halen wil ik je vragen om een vragenlijst in te vullen. Ik ga je helpen! Lukt het niet om de vragenlijst in te vullen? Stuur dan even een e-mail naar kim@adfirecoaching.nl

Kort samengevat: GRATIS strategiesessie

» Vul de vragenlijst in en maak direct kans op een gratis strategiesessie van 30 minuten;

» Zorg dat je voldoende informatie geeft in de vragenlijst, bijvoorbeeld wat je uitdaging op dit moment is;

» Binnen één week ontvang je persoonlijk bericht of je geselecteerd bent of niet;

» Je maakt zelf een afspraak, zodra ik je gemaild hebt dat je geselecteerd bent, met een online link;

» De strategiesessie vind online plaatst via WhatsApp videobellen of ik bel jou, net wat je fijner vind.

GRATIS Bliksemsessie Adfire Coaching

Heb je nog vragen voor mij?

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!