Portfolio ๐Ÿ”ฅ-ing shoot

Good to know: Binnenkort nog meer fotoreportages online!ย 

3 voordelen om je te laten
fotograferen door mij!

“Leuk, Kim! Dus je bent een businesscoach. Waarom ga je nu fotograferen?” Ik begrijp je vraag, maar ik zie het eigenlijk alleen maar als een voordeel. Als creatief persoon weet jij als geen ander dat ideeรซn ontstaan en gaan waar ze willen. Dat geldt ook voor mij. Ik wil dit al zo lang doen en nu ga ik ervoor. Ik ben er zeker van dat dit ervoor zorgt dat ik weet waar jij mee worstelt. Wat zijn nog drie andere voordelen?

Kosten

Je werkt al met mij samen, ik ken je door en door en daarbij zijn er twee fotoshoot momenten verwerkt in het traject. Geen dubbele kosten dus voor een 'losse branding-fotograaf'!

Knowing!

Ik investeer tijd en moeite om jou echt te leren kennen, om je te ondersteunen en om je naar een next level te brengen in jouw bedrijf (je doet het uiteindelijk zelf, maar ik kan wel als een geweldige cheerleader aan de zijlijn staan!). Dankzij deze kennis, kan ik je echt authentiek vastleggen op foto's!

Kleur

Als businesscoach met een camera in mijn handen, maakt mij geen branding fotograaf die moet vasthouden aan haar eigen stijl. Ik wil dat jij invloed hebt op de nabewerking. Jij bepaalt zelf - uiteraard met mijn hulp - de uitstraling van jouw foto's!

Let’s go! Tijd voor jouw persoonlijke branding shoot!

Niemand kan meer om jou heen,
het is tijd om dit vast te leggen op beeld!