Helemaal opgebrand…

 

Hoi jij! Je denkt precies te weten welke kant je op wilt, je denkt dat je goed op je plek zit. Iedereen heeft wel eens een slechte dag of geen zin om op te staan. Er zitten vast ook leerzame momenten tussen?! Allemaal illusies die ik mijzelf jarenlang heb voorgehouden. Totdat het moment aankwam dat ik niet meer uit bed kon komen. Mijn wereld stortten langzaam in, zonder dat ik het doorhad.

 

Een burn-out. Ik was mijzelf niet meer, ik had geen energie meer. Ik had geen zin meer in het leven. Wat was mijn doel? Welke richting moest ik afleggen? Ik wist het echt even niet meer.

 

De wereld stond een jaar lang stil. En ondanks dat ik in datzelfde jaar mijzelf echt wel ontwikkelde, voelde het op dat moment niet zo. Ik wilde vooruit, moest van alles van mijzelf, ik gunde mijzelf geen rust. Terwijl ik niets anders kon dan drie maanden lang op de bank en in bed liggen.

 

In die tijd kookte ik elke week op donderdagavond voor mijn hele schoonfamilie waar ik woonde op dat moment. Hier deed ik dan de hele dag over. Recept opzoeken, boodschappen doen, alles snijden, in de oven klaarzetten, tafeldekken en schoonmaken. Dat was mijn wekelijkse bezigheid. Meer kon ik niet, moest daar dan dagen van bijkomen.

 

Waarom ik je dit persoonlijke verhaal deel? Omdat ik weet hoe naar het kan zijn. Hier sta ik ook in mijn programma ook even bij stil. Ik was diep ongelukkig in alles wat ik deed, ik wilde een leven lijden welke niet van mijzelf was. En doordat ik eindelijk durfde te kiezen en hulp erbij zocht, kon ik de vrouw worden wie ik nu ben.

 

Mijn missie is dus ook om de wereld een stukje mooier, beter en creatiever te maken. Jezelf pushen op een negatieve manier werkt averechts en zorgt ervoor dat je keer op keer over de verkeerde grens heen gaat.

 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je over je grens heen gaat, zonder controle? Heb je het gevoel dat je nu tegen de muur oploopt of ben je misschien herstellende van een burn-out? Geef je op voor een gratis bliksemsessie en kom er samen achter waar je nu staat in het leven en wat jouw wensen zijn. Ik luister naar je en samen zetten we de eerste stap naar verbetering.

 

Jij kunt dit.

Met liefde, Kim! ♥

“There are no strangers,

only friends you haven’t met.”

– W.B. Yeats 

↓ Dit bericht delen? Dat kan! ↓

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Twitter