Soms heb je hele goede ideeën, maar weet je niet hoe je deze wilt gaan uitvoeren. Wat dan?

Dan kom ik om de hoek kijken! Het is namelijk helemaal niet erg dat je het niet altijd even goed weet. Soms heb je even hulp nodig met je gedachtes te ordenen. En joooehoe! Hallo! Ik help je met orde in je hoofd. Met vraagstukken te beantwoorden. Met overzicht terug geven. Of met wat dan ook! Zolang het te maken heeft met je leven met carrière combineren. 

 

Gewoon even een uurtje sparren, samen ontvlammen, samen loskomen en beginnen! Lijkt je dat wat?

Kim Rietveld

‘Ontvlammen’

 

Ontdek de vlam in jezelf en zet deze aan.

Weet je niet hoe? Dat geeft echt niet.

Samen kom je er altijd uit.

Het lijkt soms veel ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Al die gedachtes in je hoofd blijven je achtervolgen totdat je het weet te ordenen. En zal ik een geheimpje verklappen? Ik weet de juiste knoppen in te drukken, zodat jij (bijna) alle antwoorden zelf weet te geven. 

🔥 Kim Rietveld

Herkenbaar?

» Je loopt vast en verlangt naar iets of iemand die je verder brengt;

 

» Je wilt ergens wel de stoute schoenen aantrekken maar durft dit nog niet helemaal, je wilt jezelf goed voorbereiden;

 

» Er komt heel erg veel op je af, waardoor je tijdelijk je route kwijt bent. Dan is iemand aan je zijde, die eerlijk en toegankelijk is, een fijn idee;

 

» Al die jaren doe je maar wat! Tijd voor iets anders. Maar wat dan?;

 

» De checkvraag voor leggen aan iemand die ervaring heeft met dit soort vragen kan als een hele verademing voelen, het idee alleen a! Durf jij het avontuur met jezelf aan te gaan?

Dit gaan we doen!

 

Eigenlijk zou ik dit aan jou moeten vragen. Waar heb je behoefte aan? Want daar passen we deze sessie op af. 

Heb je behoefte om je cv door te nemen? Of je motivatiebrief? Dat kan! Of wil je liever even sparren over je bedrijfsnaam, plan van aanpak of iets totaal anders wat te maken heeft met opstarten van je onderneming? Samen komen we er wel uit! 

Ik haal de spiegel de voorschijn en samen gaan we het gesprek aan. Waar loop je nu echt tegenaan? Wat zijn je valkuilen? Het kan ook zomaar zijn dat je helemaal enthousiast bent over het sollicitatiegesprek wat je gehad hebt en wil je nu kijken naar de onderhandelingsmogelijkheden. Je bent niet alleen!

60 minuten videobellen via Google Meets

€49,- exclusief BTW (€60,- inclusief BTW)

Datum in overleg, wanneer kun jij?

Wat krijg je hiervoor?

🔥 Samen met mij videobellen, op een tijdstip en dag dat het jou uitkomt, via Google Meets waarbij we dat bespreken waar je behoefte aan hebt;

🔥 We plannen een uurtje in, maar mocht je behoefte hebben aan meer tijd mag en kan dat natuurlijk altijd;

🔥 Wil je liever wandelen dan 60 minuten achter de laptop zitten, kan dat ook al!

🔥 Drie maanden lang, na onze ontvlamsessie, live verbinding voor vragen via WhatsApp met mij.

Stel al je vragen

of meld je direct aan!

Het is niet erg wanneer je even niet weet welke volgorde de beste keuze is. Tijdens onze ontvlamsessie ga ik je helpen! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak. Ook wanneer je vragen hebt mag je een berichtje sturen. Ik probeer binnen 24 uur bij je terug te komen. Spreek ik je straks?

“Laten we met vuur gaan spelen. Niet letterlijk natuurlijk, maar wel met het vuurtje in jou!”

Wie is Kim

Hoi jij! Ik ga proberen zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wie ik ben. Het eerste feit over mij: ik ben een vrouw van veel woorden. 

 

Vrienden omschrijven mij als een echte aanpakker. Naast mijn enthousiasme en ambitie ben ik graag met honderd en één dingen tegelijkertijd bezig. Alles omvattend ben ik een persoonlijke aanmoediger, een motivator, je grootste fan!

 

Ik heb al diverse paden bewandeld in mijn carrière de afgelopen 15 jaar. Daarbij heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Nadat ik een zware burn-out te pakken had, wist ik dat ik het roer om moest gooien. Letterlijk. En dat begon allemaal bij mezelf. En hoe cliché ook: ik ben zoveel sterker geworden.

 

Op een dag zag ik wat ik echt wilde en ben ik in het diepe gesprongen (maar dan nog wel met zwembandjes). Iedereen is het waard om zijn of haar passie na te leven. Daarom heb ik al mijn opgedane kennis bij elkaar geraapt en ben ik begonnen als carrièrecoach. Ik geloof, en dat is echt mijn missie geworden, dat de wereld een stuk leuker wordt wanneer iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat geldt ook voor jou! 

 

De naam Adfire heeft een, voor mij, bijzondere betekenis. AD staat namelijk voor advies. Ik wil jou graag adviseren, motiveren en ondersteunen in een lastige zoektocht. FIRE betekent vuur. Voor mij staat vuur gelijk aan kracht. Kracht om jouw dromen achterna te gaan! En naast deze betekenis is het ook een kleine knipoog naar mijn carrière als brandweervrouw. Sinds december 2020 ben ik in dienst van de vrijwillige brandweer. Een droom die uitkwam!

 

Nu ben ik erg benieuwd, wie ben jij?! 

🔥

"Kim luistert goed en weet razendsnel de knelpunten uit je verhaal te filteren. Haar eerlijke adviezen en ideeën bieden nieuwe inzichten waar je echt mee verder kunt en durft te gaan. Het enthousiasme van Kim geeft mij telkens weer een enorme boost wat mij ontzettend helpt om door te pakken."

Suzan van Suzign, 28 jaar

"Kim heeft mij geholpen met het opstarten van mijn fotografie bedrijf Snap and Shoot Zwolle. Kim heeft veel algemene kennis over zaken die handig zijn om te weten wanneer je een bedrijf opstart. Ze geeft goeie tips en maakt altijd op korte termijn tijd voor je om je te helpen, naar je te luisteren of/en advies te geven. Daarnaast is ze super enthousiast en is een gesprek met haar altijd super motiverend. Soms is het lastig om een goeie balans te vinden tussen werk en privé maar zij heeft mij het afgelopen jaar verschillende handvaten aangeboden waardoor ik deze balans steeds beter kan vinden. Kim is een super coach en kan haar iedereen aanraden die opzoek is naar een ander carrièrepad!"

Dorien, 25 jaar

🔥