Olaf’s Adventure

Welkom, lieve vrienden van Olaf!

 

Hi jij! 🙋🏼‍♀️ Super leuk dat je de avonturen van Stabij Olaf op de voet volgt. Via zijn Instagram ben je waarschijnlijk ook op deze pagina uitgekomen. Is het misschien tijd verandering? Ik ben benieuwd naar je! 

 

Ik, Kim en baasje van Olaf, kan met mijn business Adfire Coaching jou op weg helpen met het bouwen van jouw eigen business. Want zeg nu eerlijk: met een sterk fundament starten is toch beter dan oneindig aanklooien?!

 

Dus droom jij om je eigen business te beginnen? Dan is dit jouw kans om daadwerkelijk te beginnen! Kom in actie zodra je merkt dat je zin hebt om aan de slag te gaan met jouw talent(en). En zorg dat je niet elke dag opnieuw je naar je werk moet slepen met honderd-en-één smoesjes, omdat je met tegenzin beweegt. Kom voor jezelf op!

 

Samenwerken

Er zijn drie opties waarmee je, samen met mij, aan de slag kunt. Het klinkt ingewikkeld maar ik verzeker je: dat is het niet.

 

Optie 1: maak je dromen visueel door aan de slag te gaan tijdens de Workshop “Jouw doelen in beeld” en leg tegelijkertijd contact met andere vrouwelijke startende ondernemers. Klik HIER voor meer informatie.

 

Optie 2: je gaat aan de slag met jouw op maat gemaakte Vuur&Vlam VIP dag. In één dag maak jij jouw strategie waarmee je vervolgens zelfstandig aan de slag gaat bij thuiskomst. Klik HIER voor meer informatie.

 

Optie 3: één of twee dagen is niet voldoende, je wilt graag een langdurig traject waarin je alles leert met een hand op je schouder. Meld je aan voor de Business FireStart waarin we zes maanden intensief gaan samenwerken! Klik HIER voor meer informatie.

 

Of weet je nog niet zo goed of je wilt starten voor jezelf? Hoe je dit wil aanpakken? Laten we dan even bellen tijdens een gratis brainstormsessie! Klik HIER voor meer informatie.

 

ℹ️ Het zijn praktisch, doelgericht maar bovenal persoonlijk.

 

En nu?

Heb ik je interesse gewekt en wil je met mij samenwerken tijdens deze vlammende start van je toekomstige business? Geef jezelf op via een mailtje (kim@adfirecoaching) of berichtje via WhatsApp (06-50443490) of berichtje via de Olaf Instagram. Vergeet vooral niet erbij te vertellen dat je via deze weg mij ontdekt hebt want…..

 

Als trouwe avonturenvolger geeft Olaf jou een leuke korting. Olaf is op dit moment van schrijven 1 jaar oud, daarom krijg jij sowieso 10% korting !