Beklim je eigen ladder, in jouw eigen tempo en energie!

Je hebt een hoop dromen en ideeën maar je weet nog niet helemaal hoe je dit gestructureerd kunt krijgen. Je staat elke dag op met de vraag of je er wel überhaupt mee aan de slag moet gaan. De onzekerheid overvalt je elke ochtend opnieuw.


Je hebt een hele hoop werkervaring, je weet wat jij te bieden hebt, je weet dat je echt een waardevolle toevoeging bent voor de maatschappij. Laat mij de spiegel voor houden en je laten zien dat je dit kunt.

Tijd voor verandering. Het is jouw tijd! Je wilt graag zelfstandig aan de slag maar hebt wellicht een kleine schop nodig om jouw ladder te beklimmen. In twee uur tijd gaan we de basis neerzetten waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt. Twee uur lang sparren aan de keukentafel waar we samen alles uit de kast gaan halen.

Laddersessie

Lad·der (de; v(m); meervoud: ladders)

 

1: toestel om te klimmen;
2: trapsgewijs gevormd geheel: de maatschappelijke ladder de opeenvolgende rangen en standen;
3: door het breken van een draad ontstane laddervormige plek in weefsel.

 

Hoe groot de ladder ook is, je moet de treden één voor één overwinnen om naar de top te komen. Zorg ervoor dat je geen plafond voor jezelf bouwt. Pak die ladder en overstijg jezelf! Jij bent diegene die bepaald tot waar en hoever je kunt!

🔥 Kim Rietveld

Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten?

» Je staat elke dag op met het idee ‘hoe zou het zijn om voor mijzelf te beginnen’;

» Momenteel werk je in loondienst en zit je niet op je plek. Dit ontdek je elke dag zodra je wekker gaat en je als eerste denkt aan je stoute ondernemers droom!;

» Er komt heel erg veel op je af, alleen al bij de gedachten dat je voor jezelf gaat beginnen. Je hebt echt een structuur nodig, waar jij elke keer op terug kunt vallen;

» Je bent maar wat gaan doen na je middelbare schooltijd. Nooit heb je stil voldoende stil gestaan bij datgene wat je het allerleukste vind om te doen;

» Je hebt het gevoel dat je momenteel een beetje verloren in het leven staat zonder doel en focus, tijd voor verandering!

Dit gaan we doen!

Tijdens onze laddersessie van twee uur gaan wij samen op onderzoek. Het is tijd om echt in actie te komen. We beginnen op dat punt waar jij nu staat. Samen bespreken we de punten waar jij vast loopt en kijken we naar de toekomst.

Wil jij graag fulltime in je eigen onderneming gaan werken of wil je een combinatie tussen loondienst en je eigen bedrijf? Waar jij ook staat, we duiken samen in je gedachten en zorgen dat er licht komt aan het einde van de tunnel.


Naast dit alles krijg je van mij handvaten aangereikt waar jij zelf de komende tijd mee aan de slag kunt. Ook maken we een haalbaar plan met doelen. Je kunt erop vertrouwen dat je na onze vuurtorensessie zelfstandig verder vaart. En dat je weet wat je moet doen om verder te gaan. 

Na twee weken hebben we nog even telefonisch contact. Ik ben benieuwd hoe het lukt met implementeren van alle besproken ladderstappen en misschien heb je nog wel wat vragen welke je op dit moment gelijk kan stellen.

Keukentafel of digitaal

€250,- exclusief BTW

Datum in overleg

Wat krijg je hiervoor?

🔥 Samen met mij aan de keukentafel (digitaal is ook mogelijk) twee uur lang sparren om een goede start te maken met jouw eigen bedrijf;

🔥 Twee weken later bellen wij 30 minuten met elkaar om te kijken hoe het met je gaat;

🔥 Drie maanden toegang tot de speciale ladder-leegomgeving;

🔥 Drie maanden lang, na onze sessie, live verbinding via WhatsApp met mij;

🔥 Onbeperkt toegang tot de exclusieve Facebookgroep vol met experts om toekomstige vragen voor jou te beantwoorden.

Stel al je vragen

of meld je direct aan!

Het is niet erg wanneer je even niet weet welke volgorde de beste keuze is. Tijdens onze laddersessie ga ik je helpen! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak. Ook wanneer je vragen hebt mag je een berichtje sturen. Ik probeer binnen 24 uur bij je terug te komen. Spreek ik je straks?

“Je kunt nog zoveel ladders en handvaten aangereikt krijgen: als je er niets mee doet dan kom je nog geen stap verder.

Wie is Kim

Hoi jij! Ik ga proberen zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wie ik ben. Het eerste feit over mij: ik ben een vrouw van veel woorden. 

 

Vrienden omschrijven mij als een echte aanpakker. Naast mijn enthousiasme en ambitie ben ik graag met honderd en één dingen tegelijkertijd bezig. Alles omvattend ben ik een persoonlijke aanmoediger, een motivator, je grootste fan!

 

Ik heb al diverse paden bewandeld in mijn carrière de afgelopen 15 jaar. Daarbij heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Nadat ik een zware burn-out te pakken had, wist ik dat ik het roer om moest gooien. Letterlijk. En dat begon allemaal bij mezelf. En hoe cliché ook: ik ben zoveel sterker geworden.

 

Op een dag zag ik wat ik echt wilde en ben ik in het diepe gesprongen (maar dan nog wel met zwembandjes). Iedereen is het waard om zijn of haar passie na te leven. Daarom heb ik al mijn opgedane kennis bij elkaar geraapt en ben ik begonnen als carrièrecoach. Ik geloof, en dat is echt mijn missie geworden, dat de wereld een stuk leuker wordt wanneer iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat geldt ook voor jou! 

 

De naam Adfire heeft een, voor mij, bijzondere betekenis. AD staat namelijk voor advies. Ik wil jou graag adviseren, motiveren en ondersteunen in een lastige zoektocht. FIRE betekent vuur. Voor mij staat vuur gelijk aan kracht. Kracht om jouw dromen achterna te gaan! En naast deze betekenis is het ook een kleine knipoog naar mijn carrière als brandweervrouw. Sinds december 2020 ben ik in dienst van de vrijwillige brandweer. Een droom die uitkwam!

 

Nu ben ik erg benieuwd, wie ben jij?! 

Laddersessie, Adfire Coaching

🔥

"Kim luistert goed en weet razendsnel de knelpunten uit je verhaal te filteren. Haar eerlijke adviezen en ideeën bieden nieuwe inzichten waar je echt mee verder kunt en durft te gaan. Het enthousiasme van Kim geeft mij telkens weer een enorme boost wat mij ontzettend helpt om door te pakken."

Suzan van Suzign, 28 jaar

"Via via ben ik Kim gaan volgen op social media. Ik werd ontzettend getriggerd door haar posts en heb gelukkig de stap durven zetten om een afspraak met haar in te plannen. Toen ik voor het eerst bij Kim langs ging voelde ik gelijk een klik. Het is een super fijne vrouw, die toegankelijk en ongedwongen is. Ze heeft mijn verhaal aangehoord en heeft hier vervolgens perfect op ingespeeld. Door een op mij aangepast traject te volgen merk ik nu al dat dit precies is wat ik nodig had! Zowel op persoonlijk vlak als zakelijk heb ik een duidelijk beeld van mij zelf gekregen, wat heel erg leerzaam is voor iedereen! Ik maak nu de keuze om linksaf te gaan ipv rechtsaf, waar ik altijd voor ben gegaan. Doordat Kim me altijd heeft gesteund en geadviseerd voelde ik mij sterk genoeg om deze weg in te slaan! Life-changing op een hele postieve manier, mijn droom gaat uitkomen!"

Sanne, 30 jaar

🔥