GRATIS WORKSHOP: zet met deze vijf stappen jouw business in de fik!

Hét stappenplan om jouw vonkje op te stoken tot een groot vuur.

 

De workshop vind plaatst via ZOOM, online dus. Wil je meedoen? Meld je aan voor de gratis workshop, waar we met een kleine groep vrouwelijke ondernemers écht stappen gaan zetten. Individueel maar toch samen (goed voor jouw eigen netwerk ook!).

 

WANNEER DAN?

Woensdag 19 april van 13:00 tot 14:30

Gratis workshop

Meld je HIER aan voor WOENSDAG 19 APRIL 13:00

Kletsen?

 

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!

FAQ

Meest gestelde vragen 🔥

We gratis workshop start 12 april om 10:00 en zal ongeveer tot 11:15 á 11:30 duren. En op 19 april start de workshop om 13:00 tot ongeveer 14:30. Er is voldoende tijd om al je vragen te stellen! We gaan niet haasten en ik wil echt de tijd voor je nemen. Want dat het waardevol is: dat weet ik zeker! 

Absoluut! Graag zelfs. Ik ga het beste op interactie en op samenwerken. Een verhaal vertellen (en dus alleen maar zenden) is leuk, maar dankzij jouw input kan ik echt ON FIRE gaan! Je kunt op dat moment je microfoon aanzetten en je vraag stellen. Geen probleem. 

😟 Voor de ondernemer die de drive of de flow even kwijt is. 🐻 Voor de ondernemer die alles uit de kast trekt maar nu even te veel beren op de weg ziet. 🔥 Voor de ondernemer die gas wil geven in haar bedrijf. 

 

Zoals je leest: het is voor iedere ondernemer die motivatie kan gebruiken om haar business in de FIK te steken! 

Natuurlijk! Zolang je maar kunt inloggen via ZOOM, want daar vind de workshop plaatst. Het maakt niet uit of je dit doet via je laptop of via je telefoon. 

Hier heb ik over getwijfeld maar voor nu is het antwoord: nee. Ik geef deze gratis workshop vaker, dus laat gerust weten als je er nu niet bij kunt zijn. Dan ga ik proberen er de volgende keer wel rekening mee te houden dat jij sowieso kunt. 

 

Waarom? Zoals ik al zei: ik ga het beste op interactie. Daarbij is het workshop waar ook mede deelnemers in beeld komen en vragen stellen. Het voelt voor mij te kwetsbaar (op dit moment) om dit op te nemen en te delen met deelnemers die er niet bij aanwezig zijn. 

Een internet verbinding met een laptop of telefoon. Plus een schriftje met een pen. Eventueel kun je nog wat gekleurde stiften erbij pakken om wat duidelijkheid te creëren. Waar we dat voor gaan gebruiken, hou ik nog even geheim!

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM!

Kim de Blije Businesscoach en brandweervrouw bij brandweer Vlijmen. Erg veelzijdig dus maar altijd met jou voorop. Doordat ik al vaak op mijn plaat ben gevallen, weet ik vaak wat jij doorstaat.