Adfire Coaching

Het volgen van je eigen route begint... vandaag!

“Weer sta ik op zonder energie. Weer moet ik mezelf vooruit slepen naar het werk.” Zo begint jouw dag. Elke dag opnieuw, in herhaling. Zonder duidelijke richting of route. Misschien weet je ergens wel wat je het liefste wilt doen, maar durf je de stap niet te maken? Je hebt allemaal stemmen in je hoofd die je tegen weten te houden. Ik ken het. Het is tijd om al je zorgen van je af te gooien en aan de slag te gaan met jezelf!

 

Energie is vaak een groot ding in ons hoofd. Zonder energie is er geen motivatie. En zonder motivatie is er geen energie. Ik ga je drie maanden meenemen en jouw patronen doorbreken. Wat zeg ik? In deze tijd ga jij zelf patronen doorbreken en krijg jij weer helemaal zin in jouw eigen toekomst! Na deze tijd durf jij hardop uit te spreken wat je echt wilt! Samen met jouw blauwdruk heb je een plan van aanpak en wie weet heb jij al jouw droombaan binnen gehengeld! 

Kim Rietveld

Want één of misschien wel al deze punten herken jij maar al te goed, en daar ben je inmiddels wel klaar mee!

 

» Die eeuwige vermoeidheid is echt zooooo vermoeiend. En dan gaat mijn wekker ook nog eens iedere dag veel te vroeg;

 

» Enorm emotioneel en stiekem ook minder stabiel zijn ben ik zat. Ik leef van weekend naar weekend, dat is echt een lichtpuntje van mijn week;

 

» Ik ben zo ongelofelijk snel en vaak overprikkeld wat inmiddels echt begint op te vallen. Ik kan mijn zucht dan ook niet meer voor mij houden, waar ik dan weer vragen over krijg, bleghh!;

 

» Verzorging? Make-up? Poetsen? Heb er echt de kracht niet voor. En zodra ik in die vieze spiegel kijk, herken ik mijzelf eigenlijk ook niet meer;

 

» Leuke dingen doen met vrienden? Mwa… Ik heb echt nul energie en zin om leuke dingen te ondernemen, laat staan om heel erg gezellig te doen.

 

Hoeveel vinkjes heb je kunnen zetten? Meer dan helft? Dan is het zéker tijd voor…..VERANDERING. 

Kim Adfire Coaching

Bepaal de juiste R-O-U-T-E, eentje die bij jou past

Regie Over Jouw Uitlaatklep (waar word je blij van?), Taken (welke taken en to do’s horen daarbij?) en Euro’s (van welke voorwaarde word jij blij?)

Dit gaan we doen!

Tijdens onze drie maanden routekaart gaan we stappen zetten naar jouw ideale (werk)leven. We beginnen met kleine stappen om jouw grootste doelen te bereiken. Deze kleine stappen zorgen er ook voor dat er een blijvende verandering gaat plaatsvinden. Zoals ervoor durven gaan, zonder vervelende stemmen in je hoofd. En dat is wat we willen!

 

Drie maanden lang duiken wij samen in jouw leven en gaan we samen ontdekken wat jij het liefste wilt. Waar jij energie van krijgt. Waar jouw talenten liggen! Aan de hand van een concreet stappenplan behoudt je te allen tijde zelf het overzicht. Hier kun je dan direct mee aan de slag!

 

Samen gaan we werken aan hoe jij zelf de leiding neemt en daardoor je dromen kunt gaan naleven. Nadat we dit traject hebben afgerond weet jij waar je op moet letten in het vinden van een nieuwe baan. Ook weet jij welke voorwaarde bij jou passen en hoe je het beste jezelf presenteert tijdens een sollicitatiegesprek.

Dit leer jij tijdens ons drie maanden avontuur! 

 

🔥 …gewoon jezelf mogen, kunnen én durven zijn doordat jij ziet over welke talenten jij beschikt;

 

🔥 …de hele wereld aankunnen vanwege jouw energie en de juiste gedrevenheid;

 

🔥 …je eigen agenda en ritme zo weten in te plannen, en deze vervolgens ook weet vast te houden, zodat jij heerlijk relaxt in slaap valt; 

 

🔥 …keuzes durven maken waarbij jij echt een gat in de lucht spring, je hakt bewust en gecontroleerd knopen door;

 

🔥 …jouw eigen lievelingsleven leiden en die krachtige individu worden waarvan je al zolang droomt. Je ontdekt op wat voort soort banen jij wilt solliciteren!

Wat je kunt verwachten! 

 

We beginnen bij het begin. Wie ben jij, waar kom je vandaan en welke obstakels heb jij tot nu toe al overwonnen. Terug naar de basis, wie ben jij nu echt. Zodra jij dit in kaart hebt gebracht weet je de juiste motivatiebrief te schrijven.

 

De volgende stap op de routekaart is duiken in jouw talenten en het zo goed mogelijk in zetten van jouw eigen krachten. Wat zijn jouw  kwaliteiten en vaardigheden. Hoe kun je deze inzetten? Het begint bij goed visualiseren en dat geeft jou dan weer een duidelijke, fysieke houvast.

 

Nadat we alles in (route)kaart hebben gebracht is het tijd voor een plan. Dit plan gaat als een blauwdruk functioneren en samen zorgen we ervoor dat jij vooruit gaat! Dit kan, omdat het een duidelijke stappenplan biedt en jij precies weet waar je aan toe bent.

 

Stil zitten doen we niet. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met opdrachten om o.a. je mindset, gezondheid en het vertrouwen in jezelf te versterken. Het complete plaatje is pas af wanneer jij duidelijk hebt waar je wensen en ambitie liggen.

 

Naast de online modules ontvang je van mij ook motivatie filmpjes, inspirerende quotes en alles wat je in deze drie maanden nodig hebt om te ontwikkelen!

 

Uiteraard hebben we allemaal veel te doen en zal het gemiddeld één uur van jouw tijd vragen per week, naast onze zes 1 op 1 coaching sessies van 60 minuten per keer. Allereerst starten we via een call waarin we 30 minuten samen een plan maken en elkaar beter leren kennen. Onze afspraken zijn digitaal maar je mag ook zeker langs komen, graag zelfs!, bij mij in Vlijmen (Noord-Brabant).

 

Naast onze afspraken ben ik uiteraard bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Dus heb je vragen, onzekerheden of wil je successen vieren; je bent altijd welkom!

 

Nadat wij de drie maanden routekaart hebben afgerond weet jij precies wat jouw R.O.U.T.E. is (Regie Over Jouw Uitlaatklep, Taken en Euro’s). Wie weet heb jij dan je droombaan al binnen gehengeld of je eigen droombaan zelf gecreëerd!

Adfire Coaching
Adfire Coaching
Datum in overleg Adfire Coaching

↓ Kort samengevat ↓

 

We starten met een kennismakingscall van 30 minuten waarin we elkaar leren kennen, je doelen bespreken en afspraken maken;

Daarna volgen er zes 1-1 sessies van één uur;

10 online modules waar je aan kunt werken wanneer je wilt;

→ Jouw online partner in crime voor alle vragen, onzekerheden en viermomenten drie maanden lang;

Aan het einde van het drie maanden routekaart traject heb jij een concreet actieplan en blauwdruk over jezelf waar je mee aan de slag kunt!

↓ Investeer in jezelf! ↓

Jij bent het belangrijkste in je eigen leven. Dus wees eerlijk. Gun jezelf een fijn leven met de juiste energie én balans tussen werk-privé. Eens in de twee weken spreken wij elkaar een uur, voor een periode van 12 weken. Naast onze sessies kun je in de online omgeving aan de slag. Haalbaar, toch?

Stel je eens voor. Jij kiest ervoor om niet aan de slag te gaan met jezelf, wat gebeurd er dan? Precies niets. Blijven spartelen terwijl je weet dat er iets moet veranderen. Pas je op dat je niet overprikkelt of zelfs erger: in een burn-out raakt? Je hebt dus altijd de keuze. Zoals ik al zei: jij bent het allerbelangrijkste in je eigen leven. 

Meld je aan via onderstaand formulier en kom met mij in contact. Ik ga je bellen voor een eerste kennismaking en vanuit dat punt kunnen we gaan vertrekken. En heel eerlijk; ik sta te popelen om met jou aan de slag te gaan! 

Wie is Kim

Hoi jij! Ik ga proberen zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wie ik ben. Het eerste feit over mij: ik ben een vrouw van veel woorden. 

 

Vrienden omschrijven mij als een echte aanpakker. Naast mijn enthousiasme en ambitie ben ik graag met honderd en één dingen tegelijkertijd bezig. Alles omvattend ben ik een persoonlijke aanmoediger, een motivator, je grootste fan!

 

Ik heb al diverse paden bewandeld in mijn carrière de afgelopen 15 jaar. Daarbij heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Nadat ik een zware burn-out te pakken had, wist ik dat ik het roer om moest gooien. Letterlijk. En dat begon allemaal bij mezelf. En hoe cliché ook: ik ben zoveel sterker geworden.

 

Op een dag zag ik wat ik echt wilde en ben ik in het diepe gesprongen (maar dan nog wel met zwembandjes). Iedereen is het waard om zijn of haar passie na te leven. Daarom heb ik al mijn opgedane kennis bij elkaar geraapt en ben ik begonnen als carrièrecoach. Ik geloof, en dat is echt mijn missie geworden, dat de wereld een stuk leuker wordt wanneer iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat geldt ook voor jou! 

 

De naam Adfire heeft een, voor mij, bijzondere betekenis. AD staat namelijk voor advies. Ik wil jou graag adviseren, motiveren en ondersteunen in een lastige zoektocht. FIRE betekent vuur. Voor mij staat vuur gelijk aan kracht. Kracht om jouw dromen achterna te gaan! En naast deze betekenis is het ook een kleine knipoog naar mijn carrière als brandweervrouw. Sinds december 2020 ben ik in dienst van de vrijwillige brandweer. Een droom die uitkwam!

 

Nu ben ik erg benieuwd, wie ben jij?! 

Kim Rietveld
Kim Rietveld, Adfire Coaching

🔥

"Bij Kim kun je echt terecht voor een goed luisterend oor! Na een sessie voel ik mij gehoord en ga ik met een goede dosis motivatie en energie aan de slag met de handvaten die ik heb meegekregen. Daarbij is het ook altijd super gezellig en zorgt Kim ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt. We werken met baby steps zodat ik op een laag tempo ‘opnieuw’ kan leren wie ik ben en wat ik écht wil, om een stevige basis te leggen van waaruit de volgende stappen geconcretiseerd kunnen worden. Dit vind ik zelf erg prettig omdat het zo goed vol te houden is naast mijn huidige werk. Niks moet (oké, uiteindelijk wel natuurlijk) en alles mag! Kim is in dit proces een fijne coach die niet te veel pusht, maar waar ik zelf altijd op terug kan vallen."

Sophie, 27 jaar

"Toen ik 3 maanden geleden startte bij Kim was ik zoekende naar een baan, maar eigenlijk ook naar mezelf. Tijdens mijn traject, wat ik volgde bij Kim, heb ik mezelf weer leren kennen. Tijdens onze sessie was Kim er voor me in alle opzichten. Zij luisterde naar mijn verhalen/dilemma’s, stelde de kritische vragen wanneer dat nodig was, maar liet me ook nadenken over vraagstukken waar ikzelf niet over na durfde te denken. Kim motiveert je om uit je ‘comfort zone’ te stappen, maar wel op de manier waarop jij je comfortabel voelt. Maar ook buiten de sessie was Kim er voor me. Een appje, spraakberichtje of een mailtje met inspirerende woorden zorgde ervoor dat ik gemotiveerd werd om nog beter aan mezelf te werken. Dit zijn dan ook de redenen waarom ik zo gegroeid ben in mijn traject. Ik zou iedereen die twijfelt over zijn baan het aanraden om bij Kim het traject te volgen. 3 maanden geleden had ik niet durven dromen dat ik misschien wel aan het einde van het traject een baan had. Maar dat is wel mijn uitkomst: Ik ken mezelf nog een stuk beter en ik mag per 5 juli starten met een nieuwe job! Dat ik dit bereikt heb is mede dankzij Kim. De lessen die ik geleerd heb blijf ik toepassen en zullen er voor zorgen dat ik in ieder geval nooit meer een baan zal nemen waar ik niet gelukkig van word!"

Kim, 27 jaar

"Heb al een aantal coaching-sessies achter de rug bij Kim, en kan niet anders zeggen dat ik erg blij ben met de keuze die ik heb gemaakt om bij haar te starten. Elke keer vliegt de tijd voorbij en zou ik nog uren kunnen blijven zitten! Heb na 3x al zoveel geleerd over mezelf en Kim zet me echt op aan het denken. Ze triggert mij op de juiste manier; door oefeningen en eigen ervaringen te delen, en levelt daardoor goed met mij. Ondanks dat ik nog niet klaar ben met mijn traject heb ik er het volste vertrouwen in dat ik straks inzichten- en antwoorden op mijn vragen heb waar ik zelf niet achter gekomen zou zijn:)."

Soraya, 31 jaar

🔥