De VIP experience:

3 maanden coaching

Je bent startende ondernemer. Het komt voor dat je met regelmaat denkt ‘ik doe maar wat’. Je vind daarmee elke stap spannend en hierdoor kom je maar niet verder.

 

Inmiddels ben je klaar met je eigen onzekerheid, toch lukt het je niet om uit je eigen vicieuze cirkel te komen en daadwerkelijk stappen te zetten naar een business met strategie. Ik snap het. 

 

Omdat je graag in de actie modus wil komen, weet je dat je handvaten nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat je vuur écht aangaat!

 

Wil je graag een duidelijk en overzichtelijk plan waar je direct mee aan de slag kunt? En iemand die je vanaf jouw zijlijn aanmoedigt? 

de VIP experience

Het blijft niet alleen bij aanmoedigen vanaf de zijlijn. Ik ga verder.

 

Wanneer je beslist jezelf aan te melden voor de VIP experience, en daarmee zeker drie maanden met mij aan de slag gaat, ga je ontdekken dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Over drie maanden heb je het volgende helder:

 

🔥 Wat je persoonlijke verhaal is, je bent tenslotte je eigen business;

 

🔥 Je weet je precies wat je aanbod is wat aansluit bij jouw ideale koper;

 

🔥 Je doelgroep en ideale koper is compleet helder voor je, daarmee weet je ook waar ze verstopt zitten;

 

🔥 Op deze manier weet je ook de manier die bij jou en je ideale koper past zodat je jouw aanbod met liefde kunt gaan verkopen;

 

🔥 Een business strategie waar je op kunt bouwen, op terug kunt vallen en wat zorgt voor zelfvertrouwen!

 

Klinkt dit voor jou als een mooi kampvuur op een heerlijke zomerse avond? Dan weet ik zeker dat je gigantische stappen gaat zetten. Ik zorg er persoonlijk voor dat je niet blijf stilstaan, maar in actie blijft! Dit alles op je eigen tempo. Want iedereen is uniek.

Hoe groot de ladder ook is, je moet de treden één voor één overwinnen om naar de top te komen. Zorg ervoor dat je geen plafond voor jezelf bouwt. Pak die ladder en overstijg jezelf! Jij bent diegene die bepaalt tot waar en hoever je kunt!

 

🔥 Kim Rietveld

Aan de slag!

 

De VIP experience draait volledig om jou. Het startpunt is waar je nu staat. En vanaf daar gaan we aan de slag met deze 1 op 1 coaching. We bespreken dat wat je nodig hebt en het is dus geen kant-en-klare formule wat ik op tafel zal pleuren. Persoonlijkheid en uniek: dat is waar ik voor sta.

 

Vind hieronder een rode lijn maar weet dat het volledig op jouw business wordt aangepast. Samen maken we er drie succesvolle maanden van!

 

Week 1: de Fire Starter

Van een betere kennismaking tot aan het doornemen van jouw persoonlijke DISC- en drijfveren analyse. Ook krijgen we je doelen en dromen boven tafel en dit gaat de basis zijn van jouw VIP experience. Daarbij ga ik je meer vertellen over de On Fire Academy. In de tussentijd ben ik natuurlijk jouw hulplijn, dus is er iets? App gerust, ik ben er voor je.

Week 3: YES! de VIP dag

We beginnen gelijk goed: met een heerlijke wandeling! We duiken daarmee ook direct de diepte in: jouw business krijgt de vormen die het nodig heeft! Hierna weet je wie jouw doelgroep, ideale klant en aanbod is. Hebben we nog tijd over? Dan beginnen we ook met de financiën, wat moet je vragen bijvoorbeeld?

Week 5: Plan de Champange

Is het al tijd om de champagne open te trekken? Na de VIP dag ga je alles wat je inmiddels weet in de praktijk brengen. Nu gaan we samen jouw marketing aanpakken. Ook vind je in de On Fire Academy nog allerlei informatie en opdrachten om zelfstandig ermee aan de slag te kunnen.

Week 7: Sales is de Next Step

Harstikke leuk, dat je weet hoe je de marketing aanpakt. Maar als je geen fijn salesgesprek kunt voeren, dan kun je je potentiële koper wel aanspreken maar verkoop je niets. Hoe pak je dit aan? Ik ga je allerlei handvaten geven wat ervoor zorgt dat je zelfverzekerd gaat leren verkopen!

Week 9: Op eigen benen

Het is zo fijn, dat je via WhatsApp en mail, gelijk al je wilde ideeën met me kan delen. Hierdoor ga je als een speer! Tijdens deze sessie duiken we daarom ook in jouw uitdagingen en hobbels. Daarentegen mogen we je branding, je website en pitch niet vergeten.

Week 11: Klaar voor de Start

Het zit er alweer bijna op. Natuurlijk mag je nog drie maanden met me appen als je ergens tegenaan loopt of als je nog wat vragen hebt. Maar terug naar nu: wat heb je nog van me nodig? Klopt alles wat je tot nu toe bedacht hebt en lukt het met je planning? Nog één keer samen in de actiemodus!

Is een drie maanden traject nog té spannend?

Boek een GRATIS strategiesessie.

Het draait nu even helemaal om jou!

 

Je bent er inmiddels uit! Je wilt graag voor jezelf starten óf je wilt je startende onderneming (nog) sterker neerzetten. Hoe dan ook, je verdient aandacht! 

 

We bespreken dat wat je nodig hebt en het is dus geen kant-en-klare formule wat ik op tafel zal gooien. Persoonlijkheid en uniek: dat is waar ik voor sta.

De VIP experience

Even praktisch onder elkaar
1950,-
  • Een traject van 3 maanden
  • DISC- en drijfveren analyse om jezelf nog beter te leren kennen
  • 1 Fire Starter van 90 minuten via Google Meets
  • VIP dag van 5 uur inclusief wandeling, lunch en drankjes
  • Vier online sessies van 45 minuten, waar we verder kan met jouw strategie
  • Toegang tot de On Fire Academy met 6 modules + bonussen
  • Onbeperkt contact via WhatsApp en mail (tot drie maanden na afloop van onze samenwerking)
  • Onbeperkt contact via WhatsApp en mail (tot drie maanden na afloop van onze samenwerking)
  • Jouw investering €1950,-* (of vier keer €500,-*)

“Je kunt nog zoveel handvaten aangereikt krijgen: 

als je er precies niets mee doet kom je geen stap verder.”

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!