De FireStarter, laat het vuur in jouw weer branden!

Je hebt grootste plannen voor je bedrijf en zin om nu echt te gaan doorpakken. Je droomt van fantastische resultaten, maar kunt wel wat strategische hulp gebruiken om echt in actie te komen!

 

Laten we samen vier weken lang vlammen met jouw business. Want iedereen roept tegen je ‘vind je vuurtje’ en ‘doe wat je leuk vindt’. Nou, er moet ook gewoon geld binnenkomen. Hierdoor zeg je waarschijnlijk ‘ja’ op opdrachten die je helemaal niet leuk vind. En ineens geeft het ondernemen een stuk minder vrijheid dan je je had voorgesteld.

 

Je wilt juist de leukste opdrachten binnenhalen waar je tegelijkertijd geld mee verdient. Dus welke stap moet je nu zetten om dichtbij jezelf te blijven en tegelijkertijd de juiste klanten aantrekken met te gekke opdrachten?

De FireStarter met Kim Rietveld
De FireStarter met Kim Rietveld

Je bent je business vanuit enthousiasme begonnen. Er lijkt alleen iets te ontbreken…

En daarmee ga ik je helpen. In de komende vier weken gaan we samen kijken wat de juiste brandstof is om je vuur (weer) aan te vlammen! Waardoor je jouw dromen en plannen vormt geeft op de manier waar jij je zelfverzekerd bij voelt.

 

De online sessies en live middag staan in het teken wat voor jouw je grootste uitdaging op dit moment is. Is dat een nieuw aanbod opzetten waar je leukere klanten mee aantrekt? Of worstel je met de juiste prijs bepalen en dúrven vragen aan je ideale klant? Wie is eigenlijk je ideale klant en spreek jij de taal van hem of haar wel? Op die manier kan ik nog honderd-en-één uitdagingen benoemen. Ik ga je helpen om jouw businesspuzzel in elkaar te leggen zodat je kunt vlammen als nooit tevoren.

"Je business in de fik zonder dat jij jijzelf op brand" - Kim

WAT GAAN WE DOEN?👇🏻

VLAMMENDE START

Dit is een online sessie waarbij we elkaar nog beter leren kennen, we stellen heldere doelen en maken daar vervolgens concrete plannen van. Al houden we het niet alleen bij plannen! Want actie, dat is waar het bij jou omdraait. Na deze sessie kun je direct aan de slag met concrete to do’s en bereid jij jezelf voor op de live dag. 

LIVE DAG

We ontmoeten elkaar op een prachtige locatie in Vught (Noord-Brabant) wat midden in de natuur ligt. Om vervolgens drie uur lang lang in actiemodus door te pakken. Vooraf hebben we uiteraard besproken richting welk doel we werken, maar mogen er andere zaken ter sprake komen is dat uiteraard helemaal goed. Jouw business, in jouw tempo en met jouw plannen. Dat staat voorop!

2 x CHECK-UP

Na de live middag ben je natuurlijk helemaal los gegaan met alle acties en plannen. Waarschijnlijk heb jij inmiddels onderzoek gedaan of staat je nieuwe aanbod zo goed als online. Hieruit zou het zomaar kunnen dat er nog allerlei vragen naar voren komen. Daarom hebben we na jouw live middag nog twee online sessies om de vlam op de ‘i’ te zetten!

De FireStarter

Praktisch onder elkaar
947,-*
  • Een traject van 4 weken
  • Vlammende start van 90 minuten via Zoom
  • Een live middag van 3 uur inclusief lekkers en drankjes
  • Twee online check-up sessies van 30 minuten
  • Onbeperkt contact via WhatsApp en mail (tot 1 maand na onze samenwerking!)
  • Jouw investering €947,-* (of twee keer €500,-*)

Wat anderen zeggen over de Blije Businesscoach Kim

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESSCOACH!

Kim Rietveld

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESS COACH!

“Kimberly, doe eens niet zo blij!” Iets wat ik vaak te horen kreeg, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik niet mezelf mocht zijn. Dat deed pijn. 

 

Belachelijk, eigenlijk! Daarom besloot ik op een dag: ik ga van mijn ontembare enthousiasme mijn FIRE maken. De Blije Businesscoach was geboren.

Lets meet!

Wat leuk dat je interesse hebt in de FireStarter! Laten we met elkaar bellen om te kijken of we de juiste match zijn.