De FIRE experience: in 3 maanden je business ON FIRE!

Het komt voor dat je met regelmaat denkt ‘ik doe maar wat’. Elke stap die je als ondernemer zet vind je retespannend. Hierdoor kom je maar niet verder met je business en blijf je hangen in een vicieuze cirkel van dat wat je altijd al deed. En als je heel eerlijk bent: daar baal je van.

 

Inmiddels ben je klaar met je eigen onzekerheid en weinig structuur binnen je bedrijf. Jij wilt actie en wilt niets liever dan het vuurtje aanwakkeren. Wat heb je daarvoor nodig? De nodige handvaten en een op maat gemaakt plan dat overzicht en structuur biedt. Inclusief cheerleader vanaf de zijlijn die jou motiveert en aanmoedigt (hi, it’s me). Precies wat jij nu nodig hebt! 

De FIRE experience met Kim Rietveld
De FIRE experience met Kim Rietveld

Het blijft niet alleen bij aanmoedigen vanaf de zijlijn. Ik ga verder!

Wanneer je beslist jezelf aan te melden voor de FIRE experience, en daarmee zeker drie maanden met mij aan de slag gaat, ga je ontdekken dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Over drie maanden heb je o.a. het volgende helder:

PERSOONLIJK

Je persoonlijke verhaal, je bent tenslotte je eigen business;

DOELGROEP

Je doelgroep en ideale koper, daarmee weet je waar ze verstopt zitten;

AANBOD

Een superduidelijk aanbod waar je jouw ideale koper mee helpt;

VERKOPEN

De sweet spot van het verkopen die bij jou past én moeiteloos de juiste klanten aantrekt;

Strategie

Een strategie waar je op kunt bouwen en zorgt voor oneindig veel zelfvertrouwen, rust in je koppie, vlammende resultaten en een business wat onbeperkt groeit!

Klinkt dit voor jou als een mooi kampvuur op een heerlijke zomerse avond? Dan weet ik zeker dat je gigantische stappen gaat zetten. Ik zorg er persoonlijk voor dat je niet blijft stilstaan, maar in actie komt! Dit alles op je eigen tempo. Want iedereen is uniek.

Hoe groot de ladder ook is, je moet de treden één voor één overwinnen om naar de top te komen. Zorg ervoor dat je geen plafond voor jezelf bouwt. Pak die ladder en overstijg jezelf! Jij bent diegene die bepaalt tot waar en hoever je kunt! 🔥 Kim Rietveld

LET’S BE ON FIRE! 👇🏻🔥

De FIRE experience is een 1 op 1 coaching wat volledig om jou en je business draait. Wat het eindpunt na drie maanden samenwerken is, bepalen we aan de hand van jouw wensen en plannen. Drie maanden lang ben ik jouw cheerleader en ga ik voor jou door het vuur!

VLAMMENDE START

De online sessie gebruiken we om elkaar nog beter te leren kennen. Maar we stellen ook heldere doelen en maken daar concrete plannen van. Al houden we het niet alleen bij plannen! Want van drie maanden wachten tot er iets gebeurt wordt niemand blij. Na deze Vlammende Start ga je direct aan de slag met concrete to do’s om het vuurtje binnen je business aan te wakkeren!

LIVE DAG

Ik heb een prachtige locatie in Vught (Noord-Brabant) uitgekozen. Dit restaurant ligt midden in de natuur en is wat mij betreft een geweldige omgeving om aan de slag te gaan met jouw plannen. Vijf uur lang nemen we samen een duikvlucht in jouw ambities en dromen. We hakken knopen door en zetten stappen naar een duidelijke doelgroep, een compleet aanbod en heldere prijzen waarvan je niet wist dat je die zou durven vragen. Inclusief voldoende tijd om al je vragen te stellen. Want het is jouw business, in jouw tempo en met jouw plannen. Dat staat voorop!

4 x ONLINE SESSIES

Na jouw fantastische live dag ga je helemaal los met alle plannen die we gemaakt hebben. Je gaat aan de slag met je onderzoeken, wat zorgt voor meer inzicht en daarmee werk je toe naar een onweerstaanbare business. In de vier sessies die volgen pakken we elke uitdaging aan en mogen we jouw (online) strategie en salesplannen ook niet vergeten in het complete plaatje! Tussen alle sessies door ben ik uiteraard bereikbaar via WhatsApp en mail voor alle uitdagingen en succesmomenten. Je hoeft het niet alleen te doen!

Alles wat je met de juiste brandstof aansteekt, brandt!

En dat krachtige vuur kun jij nu goed gebruiken. Het gevoel ‘ik doe maar wat’ is verleden tijd zodra wij samen aan de slag gaan met jouw plannen en wensen. We bespreken dat wat je nodig hebt en het is geen kant-en-klare formule wat ik op tafel zal pleuren. Persoonlijkheid en uniek: dat is waar ik voor sta.

De FIRE experience

Praktisch onder elkaar
2450,-*
  • Een all in traject van 3 maanden
  • DISC- en drijfveren analyse om jezelf nog beter te leren kennen (tegen een meerprijs van €227,-*)
  • Een Vlammende Start van 90 minuten via Zoom
  • Een live dag van 5 uur op een prachtige locatie in de buurt van Den Bosch inclusief gratis parkeren, lunch en drankjes
  • Vier online sessies van 60 minuten, waar we verder gaan met jouw strategie
  • Onbeperkt contact via WhatsApp en mail (tot drie maanden na afloop van onze samenwerking)
  • Jouw investering €2450,-* (of betaal in vier termijn €650,-*)

Wat anderen zeggen over de Blije Businesscoach Kim

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESSCOACH!

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESS COACH!

“Kimberly, doe eens niet zo blij!” Iets wat ik vaak te horen kreeg, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik niet mezelf mocht zijn. Dat deed pijn. 

 

Belachelijk, eigenlijk! Daarom besloot ik op een dag: ik ga van mijn ontembare enthousiasme mijn FIRE maken. De Blije Businesscoach was geboren.

Lets meet!

Wat leuk dat je interesse hebt in de FIRE experience! Laten we met elkaar bellen om te kijken of we de juiste match zijn.