De FIRE experience: in 4 maanden je business ON FIRE!

Het komt voor dat je met regelmaat denkt ‘ik doe maar wat’. Elke stap die je als ondernemer zet vind je retespannend. Hierdoor kom je maar niet verder met je business en blijf je hangen in een vicieuze cirkel van dat wat je altijd al deed. En als je heel eerlijk bent: daar baal je van.

 

Inmiddels ben je klaar met je eigen onzekerheid en weinig structuur binnen je bedrijf. Jij wilt actie en wilt niets liever dan het vuurtje aanwakkeren. Wat heb je daarvoor nodig? De nodige handvaten en een op maat gemaakt plan dat overzicht en structuur biedt. Inclusief cheerleader vanaf de zijlijn die jou motiveert en aanmoedigt (hi, it’s me). Precies wat jij nu nodig hebt! 

Kim Rietveld

Het blijft niet alleen bij aanmoedigen vanaf de zijlijn.

Ik ga verder!

Wanneer je beslist jezelf aan te melden voor de FIRE experience, en daarmee vier maanden met mij aan de slag gaat, ga je ontdekken dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Over vier maanden heb je o.a. het volgende helder:

PERSOONLIJK

Je persoonlijke verhaal, je bent tenslotte je eigen business;

AANBOD

Een superduidelijk aanbod waar je jouw ideale koper mee helpt;

DOELGROEP

Je doelgroep en ideale koper, daarmee weet je waar ze verstopt zitten;

VERKOPEN

De sweet spot van het verkopen die bij jou past én moeiteloos de juiste klanten aantrekt;

Strategie

Een strategie waar je op kunt bouwen en zorgt voor oneindig veel zelfvertrouwen, rust in je koppie, vlammende resultaten en een business wat onbeperkt groeit;

Personal brand-ing

Je bedrijf krijgt nog meer vorm en richting. Daarom wordt jouw branding onder de loep genomen en eindige we met een BRANDing shoot!

Klinkt dit voor jou als een mooi kampvuur op een heerlijke zomerse avond? Dan weet ik zeker dat je gigantische stappen gaat zetten. Ik zorg er persoonlijk voor dat je niet blijft stilstaan, maar in actie komt! Dit alles op je eigen tempo. Want iedereen is uniek.

Hoe groot de ladder ook is, je moet de treden één voor één overwinnen om naar de top te komen. Zorg ervoor dat je geen plafond voor jezelf bouwt. Pak die ladder en overstijg jezelf! Jij bent diegene die bepaalt tot waar en hoever je kunt! 🔥 Kim Rietveld

LET’S BE ON FIRE! 👇🏻🔥

De FIRE experience is een 1 op 1 coaching, én veel meer dan dat, wat volledig om jou en je business draait. Wat het eindpunt is, bepalen we aan de hand van jouw wensen en plannen. Vier maanden lang ben ik jouw cheerleader en ga ik voor jou door het vuur!

VLAMMENDE START

Deze online sessie gebruiken we om elkaar nog beter te leren kennen. Maar we stellen ook heldere doelen en maken daar concrete plannen van. Al houden we het niet alleen bij plannen! Want van drie maanden wachten tot er iets gebeurt, wordt niemand blij. Na deze Vlammende Start ga je direct aan de slag met concrete to do’s om het vuurtje binnen je business aan te wakkeren! Tot slot bespreken we ook de online leeromgeving, vol met opdrachten en nadenkers om elke week echt in beweging te blijven!

LIVE DAG

Ik heb een prachtige locatie in Vught (Noord-Brabant) uitgekozen. Dit restaurant ligt midden in de natuur en is wat mij betreft een geweldige omgeving om aan de slag te gaan met jouw plannen. Vijf uur lang nemen we samen een duikvlucht in jouw ambities en dromen. We hakken knopen door en zetten stappen naar een duidelijke doelgroep, een compleet aanbod en heldere prijzen waarvan je niet wist dat je die zou durven vragen. Er is natuurlijk voldoende tijd om al je vragen te stellen. Want het is jouw business, in jouw tempo en met jouw plannen. Tot slot zal ik tussendoor leuke foto’s maken zodat je gelijk met goede content aan de slag kan. 

5 ONLINE SESSIES

Na jouw fantastische live dag ga je helemaal los met alle plannen die we gemaakt hebben. Je gaat aan de slag met je onderzoeken, wat zorgt voor meer inzicht en daarmee werk je toe naar een onweerstaanbare business. Ook staat er elke week een nieuwe opdracht voor je klaar waardoor je echt de diepte in kunt tussen theorie en praktijk. In de vijf sessies die volgen pakken we elke uitdaging aan en mogen we jouw (online) strategie en salesplannen ook niet vergeten in het complete plaatje! Tussen alle sessies door ben ik uiteraard bereikbaar via WhatsApp en mail voor alle uitdagingen en succesmomenten. Je hoeft het niet alleen te doen!

brainstormen met branding expert

Samen met Suzan van Daalen, van Suzign, krijg jij de mogelijkheid om jouw huisstijl onder de loep te nemen. Ze heeft twee opties voor je. 

 

Optie 1: Het samenstellen van brandingkleuren. Als je bedrijf veranderd, blijft dit soms achter.

 

Optie 2: Je laten adviseren hoe jij je branding nog beter aan kunt pakken. Samen kijken jullie hoe jij het nog beter kunt inzetten op je website en andere kanalen.

BRANDING SHOOT

Onze samenwerking zit er (bijna) op en dat betekent dat het tijd is om de camera uit de tas te pakken. Van tevoren bespreken we welk soort foto’s het beste passen bij jou en jouw bedrijf.  We zullen samen twee uur besteden aan het maken van jouw BRANDing foto’s, om ze daarna gezamenlijk uit te kiezen en te bewerken, zodat ze perfect passen bij het geheel in jouw BRANDing!

 

Klik vooral HIER als je nieuwsgierig bent naar mijn gemaakte foto’s tot nu toe! Maar weet wel: we bewerken de foto’s samen in jouw stijl, dus laat je daar niet door afleiden.

Groepselementen

Eén keer per maand kun je deelnemen in de ‘ON FIRE Zoom-Room’, waar we samen maar toch individueel aan de slag gaan met het bingen van je content. Daarnaast kun je profiteren van elkaars input en motivatie. Door met elkaar te sparren kom je verder! 

 

En dat is nog niet alles! We duiken ook één keer per kwartaal in die te gekke ‘ON FIRE Zoom-Room’ om de kwartaaldoelen te bespreken, te evalueren en nieuwe acties te bepalen waarmee je die doelen gaat verpletteren. Serieus, dit is zo’n taakje dat je vaak voor je uit schuift tot het geen zin meer heeft. Maar weet je, het is megabelangrijk en ongelooflijk waardevol! Hier geven we elkaar de boost en focus die we nodig hebben om je doelen te bereiken. Dus laten we samen aan de slag gaan en die successen stap voor stap behalen!

Alles wat je met de juiste brandstof aansteekt, brandt!

En dat krachtige vuur kun jij nu goed gebruiken. Het gevoel ‘ik doe maar wat’ is verleden tijd zodra wij samen aan de slag gaan met jouw plannen en wensen. We bespreken dat wat je nodig hebt en het is geen kant-en-klare formule wat ik op tafel zal pleuren. Persoonlijkheid en uniek: dat is waar ik voor sta.

De FIRE experience

Praktisch onder elkaar
2850,-*
  • Een Vlammende Start van 90 minuten via Zoom
  • Een live dag van 5 uur op een prachtige locatie in de buurt van Den Bosch inclusief gratis parkeren, lunch en drankjes
  • Vijf online sessies van 45 minuten waar we (vooral jij) echt doorpakken!
  • Samen content bingen en kwartaal evalueren in groepsvorm online
  • Een complete BRANDing fotoshoot van 4 uur op locatie, inclusief samen uitzoeken en bewerken (geen foto's nodig? Vraag naar de voorwaarden)
  • Samen met Suzan van Suzign duiken jullie in jouw huisstijl
  • Elke week staat er een nieuwe opdracht voor je klaar zodat je in de actiemodus blijft! Inclusief feedback als je de opdracht inlevert
  • Jouw rots in de branding voor onbeperkt WhatsApp en mail support (tot twee maanden na afloop van onze samenwerking)
  • De investering: vijf termijnen van €590,-* waarbij je €100,- korting krijgt als je in één keer betaald: €2850,-*

Wat anderen zeggen over de Blije Businesscoach Kim

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESSCOACH!

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESS COACH!

“Kimberly, doe eens niet zo blij!” Iets wat ik vaak te horen kreeg, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik niet mezelf mocht zijn. Dat deed pijn. 

 

Belachelijk, eigenlijk! Daarom besloot ik op een dag: ik ga van mijn ontembare enthousiasme mijn FIRE maken. De Blije Businesscoach was geboren.

Lets meet!

Wat leuk dat je interesse hebt in de FIRE experience! Laten we met elkaar bellen om te kijken of we de juiste match zijn.