Je hebt 101 wilde en geweldige ideeën. Wat is slim om nú te doen? Boek de Creatieve Sparsessie en samen speuren we naar jouw vuur!

Ondernemen, wat een vrijheid als je het mij vraagt. Je kunt zelf bepalen wat je wilt verkopen en op welke manier. Tegelijkertijd kan het overweldigend zijn. Want welke ideeën voer je uit? En welke niet? 

 

Zo kun je twijfelen of je aanbod nog klopt of dat je de juiste prijzen vraagt op dit moment. Ook kan het zijn dat je doelgroep langzaam veranderd is zonder daar duidelijk inzicht over te hebben. Oh wacht! Of viel je gister in slaap met een geweldig leuk plan, maar weet je de volgende ochtend niet hoe je dit moet aanpakken. 

 

Hoe fijn is het om samen met mij alles op een rijtje te zetten en na de sessie met een concreet plan de komende tijd zelfstandig aan te werken? Met volle energie en plezier vooruit.

Kim Rietveld Creatieve Sparsessie
Kim Rietveld de Blije Businesscoach

Gegarandeerd het "stuiterballen gevoel" na 90 minuten sparren met mij!

Door samen ongegeneerd te sparren beloof ik je een portie nieuw vuur om daarna zelfstandig aan de slag te gaan met jouw business. Je weet na de Creatieve Sparsessie waar je uitdagingen liggen, waar je aan mag werken maar vooral kom je er achter wat je nu precies met je business wilt.

"Kim luisterde goed, zat vol met goede ideeën en gaf ook hele praktische en concrete tips mee." - Frances

Kim Rietveld de Blije Businesscoach

↓ DETAILS ↓

Met mijn enthousiasme probeer ik je te motiveren om echt een stap uit je comfortzone te zetten en alles uit te spreken wat er in je opkomt. Uit jouw verhaal haal ik punten die ik voor je op een rijtje zet waardoor het concreet wordt wat je nu eigenlijk wilt met je business. Binnen 90 minuten heb je concrete plannen en je mag erop vertrouwen dat je hierna direct aan de slag kunt waar je weken op door kunt gaan.

Wat anderen zeggen over de Blije Businesscoach Kim

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESSCOACH!

HOI, IK BEN KIM DE BLIJE BUSINESS COACH!

“Kimberly, doe eens niet zo blij!” Iets wat ik vaak te horen kreeg, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik niet mezelf mocht zijn. Dat deed pijn. 

 

Belachelijk, eigenlijk! Daarom besloot ik op een dag: ik ga van mijn ontembare enthousiasme mijn FIRE maken. De Blije Businesscoach was geboren.

Brandweervrouw Kim

Lets meet!

Wat leuk dat je interesse hebt in de Creatieve Sparsessie! Meld je aan en ik neem contact met je op om te kijken of we de juiste match zijn!