LOOP JE VAST EN WEET JE NIET HOE JE VERDER MOET? DAN IS DE CREATIEVE SPARSESSIE IETS VOOR JOU.

Het is tijd om jezelf even door elkaar te schudden en om aan de slag te gaan met je business.

 

 

Klopt bijvoorbeeld je aanbod niet meer? Of weet je niet welke prijzen je moet vragen? Is je doelgroep onduidelijk? Wil je een workshop organiseren?

 

 

Er zijn genoeg mogelijkheden om samen met mij te sparren over jouw business. Zodat je hierna met volle energie en met een vlam wat aangewakkerd is, vooruit kunt!

On Fire Academy

Je hebt allerlei wilde ideeën en ziet daardoor het complete plaatje niet (meer). Laten we samen 1,5 uur lang aan de slag gaan met jouw business!

Door samen ongegeneerd te sparren krijg je een portie nieuwe energie om daarna zelfstandig aan de slag te gaan met jouw business. Je weet na de Creatieve Sparsessie waar je uitdagingen liggen, waar je aan mag werken maar vooral kom je er achter wat je nu precies met je business wilt.

De details

 

Met mijn enthousiasme probeer ik je te motiveren om echt even een stap uit je comfortzone te stappen en alles uit te spreken wat erin je opkomt.

 

Het zal je verbazen wat voor leuke dingen naar voren komen! Je mag erop vertrouwen dat je hierna een energieboost hebt waar je nog weken op door kunt gaan.

Creatieve Sparsessie

Even praktisch onder elkaar
147,-
  • Een creatieve sessie van 60/90 minuten
  • We spreken elkaar via Google Meets
  • Een persoonlijk document met de tips die we besproken hebben inclusief extra businesstips
  • Mogelijkheid om offline elkaar te zien (meerprijs van €97,-)
  • Jouw investering €147,-*

"Kim luisterde goed, zat vol met goede ideeën en gaf ook hele praktische en concrete tips mee." - Frances

Brandweervrouw Kim

HOI, IK BEN KIM!

Kim de Blije Businesscoach en brandweervrouw bij brandweer Vlijmen. Erg veelzijdig dus maar altijd met jou voorop. Doordat ik al vaak op mijn plaat ben gevallen, weet ik vaak wat jij doorstaat. 

Wat anderen zeggen over de Blije Businesscoach Kim

“Ik heb met Kim een creatieve sparsessie gehad nadat we al een paar keer leuk contact hadden omdat ik iets voor haar had getekend. We hadden direct een klik en ik was heel benieuwd naar de ideeën die ze voor mijn bedrijf had! 
 
Kim weet je ontzettend goed op je gemak te stellen waardoor ik direct het gevoel had dat ik helemaal open en eerlijk kon zijn over waar ik tegenaan liep. Ze luisterde goed, zat vol met goede ideeën en gaf ook hele praktische en concrete tips mee. 
 
Doordat ze zo’n positief en enthousiast persoon is weet ze je ook direct een motivatie- en inspiratieboost te geven waardoor ik na de sessie weer helemaal zin had om aan de slag te gaan! Zeker een aanrader dus!

“In slechts 20 minuten tijd had Kim al helemaal door hoe ik in elkaar zit. Ze luisterde naar mijn verhaal, haalde daar gelijk de belangrijkste punten uit en hielp me de losse eindjes te verbinden.

 

Tijdens mijn creatieve sparsessie had ik in korte tijd alweer allerlei handvaten waar ik mee aan de slag kan. Behalve dat ze ontzettend goed luistert en fijn met je meedenkt is het ook nog eens onwijs gezellig!

 

Ik ben mega enthousiast na ons gesprek en sta te popelen om ermee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader als je even ergens vastloopt en niet weet hoe je verder moet!

“Samen met Kim heb ik een creatieve sparsessie gedaan. Als multi-passionate heb ik veel plannen in mijn hoofd waar ik zo graag mee aan de slag wil, maar ergens stel ik dit uit.

 

Samen met Kim heb ik hier heel fijn over kunnen sparren en gaf Kim mij ook de nodige motivatie om wel aan de slag te gaan met al die dingen waar mijn passie ligt. Dus mocht je even een fijn sparsessie willen en al je plannen op een rijtje zetten? Dan kan ik Kim zeker aanraden. En daarbij is het ook nog eens hartstikke gezellig.”

Lets meet!

Wat leuk dat je interesse hebt in de Creatieve Sparsessie! Laten we met elkaar bellen om te kijken of we de juiste match zijn.