Businesscoach

Je dromen komen uit in.... drie, twee.... één!

“Hoe zal het zijn als ik voor mijzelf ga beginnen? Nee, ik durf het niet. Stel je voor dat…” Uh, ja wat? Stel je voor wat dan? Dat duiveltje in jouw hoofd houd je tegen. Maar waarom? Je hebt een mooie dienst om aan te bieden, je hebt mega sterke inzet en een geweldige motivatie. Waarom laat jij jezelf tegenhouden, uitgerekend door jezelf? STOP! Het is NU tijd om jouw dromen te laten uitkomen. Met mij aan je zijde als grootste fan en supporter.

 

Ben je klaar om als een echte captain door het leven te gaan? Zes maanden lang ga ik je begeleiden, motiveren, aanmoedigen en nieuwe stappen laten (durven) zetten. Alle handigheden van het ondernemen ga ik je leren door vooral persoonlijk met je aan de slag te gaan. Van droom naar realiteit. Gewoon, omdat het kan!

Kim Rietveld

Even eerlijk, tussen jou en mij. Houden deze, één of meerdere, smoesjes jou tegen?

 

Smoesje 1 » “Maar ik weet toch helemaal niet hoe ik een succesvol bedrijf moet bouwen?”

 

Smoesje 2 » “Maar moet ik echt mijn vaste baan op te zeggen om voor mijzelf te gaan beginnen? Mafkees…”

 

Smoesje 3 » “Maar ik heb geen geld om mijn eigen onderneming op te bouwen dus ik doe het maar niet”

 

Smoesje 4 » “Maar ik heb toch helemaal geen tijd om mijn eigen onderneming op te zetten want dat kost toch super veel tijd?!”

 

Smoesje 5 » Maar in mijn omgeving heeft niemand zijn of haar eigen onderneming dus tja, dan ben ik toch ook niet goed genoeg hiervoor?

 

Wat als je MAAR MAAR MAAR verandert en omdraait? Wat als je er gewoon voor durft te gaan en het één groot succes wordt?! Verandering begint bij jezelf. Laat mij je helpen. 

Kimberly Rietveld, Adfire Coaching

Bepaal zelf welke kant je op gaat.

Geloof dat het een succes wordt. Geloof dat je jezelf elke maand een fulltime ‘salaris’ gaat uitbetalen! Geloof dat het je zoveel meer gaat brengen dan je nu kunt bedenken. Jouw positieve gedachtes brengen je verder! 

Dit is wat jij kunt verwachten!

 

We beginnen bij het begin. De basis. De eerste stap. Wie ben je, waar kom je vandaan en welke obstakels heb je tot nu toe al overwonnen. Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt, maak je daar jouw verhaal van. Jij bent de start van je eigen bedrijf

 

Captain wordt, of ben, je niet in één dag. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Daarom gaan we zes maanden samenwerken. Het is namelijk niet dat je met een design website en een socialmedia-account direct succesvol bent. Sorry daarvoor.

 

In het werkveld heb je ontdekt dat je ergens echt in uitblinkt. Dat je graag (hard, maar functioneel) werkt en weleens voorop paradeert. Met af en toe een brandweerslang gevuld met onzekerheid weet je wel wat je stiekeme droom is. Het zit al ergens in je! Het begint nu toch echt te kriebelen om te starten voor jezelf!

 

Net zoals bij mij. Begin 2020 verloor ik mijn baan (corona en zo) en de kriebel werd zo groot dat ik er écht iets mee moest doen. Uiteindelijk durfde ik pas een half jaar later echt te springen en heb ik nog geen seconde spijt gehad. Ik ontdekte dat je met een UWV-uitkering de mogelijkheid hebt om een eigen bedrijf op te starten (dus mocht je in een gelijke situatie zitten, ik weet er alles van!) en dat laatste zetje gaf mij bevestiging dat ik het wel aan durfde. Wat mijn een-na-laatste zetje was? Een goede coach zoeken die me op weg hielp. 

 

En deze stem, deze adviseur, deze motivator ben ik voor jou. Ik weet uit ervaring dat het heel spannend is. Maar deze spanning mag jou niet laten tegenhouden om de volgende stappen te nemen. En ja, het heeft me soms veel tranen gekost. Het is met vallen en opstaan. Want soms praat dat duiveltje tegen mij en zegt slechte dingen. Het heeft mij daarentegen ook veel alcoholvrije champie gekost; want successen vieren we groot!

 

Je gaat direct met twaalf online modules aan de slag. Afstrepen maar! Wat je kunt direct praktisch aan de slag. Terwijl je met mij en onze zes live sessies de diepte in duikt. Alles in jouw eigen tempo. We remmen af wanneer dit nodig is en we vlammen door zodra je ready bent! Tussen de live sessies door ben ik jouw hulplijn wanneer je dit nodig hebt en plannen we ook nog zes calls in om even in te checken hoe het gaat.

 

Naast dit alles ben je van harte welkom in de exclusieve Facebookgroep vol met experts waar je al je vragen kunt stellen. Meerdere hulplijnen in handbereik zodat jouw smoesjes niet winnen van jouw inzet en motivatie. Hoppa!

Kim Rietveld, Adfire Coaching

Gewoon doen? Ja, gewoon doen! Omdat… ↓ 

 

» …je onbewust zoveel (meer) in je mars hebt en zoveel meer weet dan je durft toe te geven! Ik ga je leren hoe je hierop kunt gaan vertrouwen;

 

» …je leert hoe je focus krijgt in je agenda, de belangrijkste prioriteiten weet vast te stellen en overzicht creëert;

 

» …je het verschilt maakt wanneer je jouw eigen bedrijf hebt opgebouwd via een overzichtelijk en praktisch stappenplan; 

 

» …je nu verloren aan het rennen bent maar samen brengen we richting aan in jouw enthousiaste hectiek van ideeën;

 

» …je met dé juiste mindset heel erg ver gaat komen, en deze mindset ga ik jou leren!

Wees een echte captain

 

Je beslist dat het tijd is om jouw ervaring, expertise en karakter samen te voegen en je eigen bedrijf op te gaan zetten. Gefeliciteerd! Ik ga je in zes maanden op weg helpen. Al mijn ervaringen ga ik met je delen, alle geheimen over het ondernemerschap zal ik niet voor je achterhouden en ook het stukje mindset komt meermaals aanbod. Want het zit hem voor een groot deel echt in je hoofd.

 

In deze zes maanden kun je praktisch aan de slag met online modules die bij jouw startdatum direct toegankelijk zijn. Naast deze praktische modules en uitleg hoe je het kunt toepassen, plan jij ook zelf zes live sessies van 60 minuten in met mij. Tijdens deze sessies duiken we de diepte in en behandelen we alles waar jij tegenaan loopt. Tussendoor bellen we op een vast moment met elkaar om even in te checken. 

 

Je start op de eerstvolgende maandag van de maand en deze beginnen we meteen goed met een echte kick-off call van 30 minuten. We leren elkaar nog beter kennen, we zetten samen de eerste stappen en we bespreken jouw doelen voor de komende tijd. 

 

Zodra je start word je toegevoegd aan de Facebookgroep met experts waar je al jouw vragen kunt stellen. Van elkaar leren en netwerken is een mooie stap om samen te zetten, toch?

 

Jouw investering? Dit programma, captain in zes maanden, bedraagt €2450,- exclusief BTW en ik bied je de mogelijkheid dit in drie of zes termijnen te betalen. Omdat jij als ondernemer gaat starten is de BTW aftrekbaar, dit geld krijg je terug van de belastingdienst.

 

Starten?

Dit is wat je bereikt in zes maanden 

 

🔥 Jij hebt een gezonde balans tussen jouw overtuigingen en energielevel gecreëerd omdat dit een belangrijke basis is om een gezond, succesvol eigen bedrijf te leiden;

 

🔥Een echte captain die durft keuzes te maken, ook als ze moeilijk of spannend zijn. Jij durft straks, zonder moeite, voor jezelf op te komen en daarmee zijn dus alle salesgesprekken appeltje-eitje voor jou;

 

🔥 Vaak willen we te veel, te snel. Dit is verleden tijd voor jou! We hebben een duidelijk stappenplan opgezet waarmee je binnen zes maanden je eerste klant al gesproken hebt;

 

🔥 Angsten, die we allemaal soms hebben (je bent niet alleen), zorgen ervoor dat je onbewust gaat geloven dat je angst de waarheid is. Hier gaan wij een stokje voor steken! Na deze zes maanden heb je naar jezelf, in plaats van je angsten, leren luisteren. Daardoor zet je binnen no-time zoveel stappen vooruit waar je na afloop ongelofelijk trots op bent. Door deze tactiek te blijven toepassen blijf je stappen zetten als een echte captain;

 

🔥 Van een kleine, kruipende rups groei jij in een snelle tijd uit tot een supermooie en vrije vlinder. Dit dankzij de praktische modules en onze live sessies waarin jij leert open te zijn naar jezelf.

Adfire Coaching
Adfire Coaching
Prijs Captain traject
Datum in overleg Adfire Coaching

↓ Kort samengevat ↓

We starten met een kick-off call van 30 minuten;

 Zes 1-1 live sessies van één uur, verdeelt over zes maanden;

Zes check-in belmomenten van 30 minuten tussen onze livesessies door;

 12 online modules waar je in jouw eigen tempo mee aan de slag gaat;

Toegang tot een besloten Facebookgroep vol experts die jouw vragen willen beantwoorden;

→ Jouw partner in crime voor alle vragen, onzekerheden en viermomenten;

Aan het einde van zes maanden heb jij de basis van een succesvolle onderneming gebouwd!

Investeer in jezelf! 🔥

 

Jij bent het belangrijkste in je eigen leven. Dus wees eerlijk. Gun jezelf een fijne structuur met de juiste energie én balans tussen je eigen onderneming en je privéleven.

We hebben één keer per maand een sessie van 60 minuten en tussendoor plannen we 30 minuten in voor een belafspraak. Naast onze sessies kun je in de online omgeving aan de slag. Haalbaar, toch?

Stel je eens voor. Jij kiest ervoor om NIET aan de slag te gaan met jezelf, wat gebeurt er dan? Precies niets. Je blijft dan dromen over een eigen onderneming maar blijft zitten omdat je nu zekerheid hebt. Spartelen zonder uitzicht. Saai toch? Zoals ik al zei: jij bent het allerbelangrijkste in je eigen leven. Alleen springen is spannend, daarom help ik je!

Meld je aan via onderstaand formulier en kom met mij in contact. Ik ga je bellen voor een eerste kennismaking en vanuit dat punt gaan we aan de slag. Heel eerlijk; ik sta te popelen om al mijn kennis met jou te delen! 

 

↓ Aanmelden ↓

Wie is Kim

Hoi jij! Ik ga proberen zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wie ik ben. Het eerste feit over mij: ik ben een vrouw van veel woorden. 

 

Vrienden omschrijven mij als een echte aanpakker. Naast mijn enthousiasme en ambitie ben ik graag met honderd en één dingen tegelijkertijd bezig. Alles omvattend ben ik een persoonlijke aanmoediger, een motivator, je grootste fan!

 

Ik heb al diverse paden bewandeld in mijn carrière de afgelopen 15 jaar. Daarbij heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Nadat ik een zware burn-out te pakken had, wist ik dat ik het roer om moest gooien. Letterlijk. En dat begon allemaal bij mezelf. En hoe cliché ook: ik ben zoveel sterker geworden.

 

Op een dag zag ik wat ik echt wilde en ben ik in het diepe gesprongen (maar dan nog wel met zwembandjes). Iedereen is het waard om zijn of haar passie na te leven. Daarom heb ik al mijn opgedane kennis bij elkaar geraapt en ben ik begonnen als carrièrecoach. Ik geloof, en dat is echt mijn missie geworden, dat de wereld een stuk leuker wordt wanneer iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat geldt ook voor jou! 

 

De naam Adfire heeft een, voor mij, bijzondere betekenis. AD staat namelijk voor advies. Ik wil jou graag adviseren, motiveren en ondersteunen in een lastige zoektocht. FIRE betekent vuur. Voor mij staat vuur gelijk aan kracht. Kracht om jouw dromen achterna te gaan! En naast deze betekenis is het ook een kleine knipoog naar mijn carrière als brandweervrouw. Sinds december 2020 ben ik in dienst van de vrijwillige brandweer. Een droom die uitkwam!

 

Nu ben ik erg benieuwd, wie ben jij?! 

Kim Rietveld
Kim Rietveld, Adfire Coaching

🔥

"Bij Kim kun je echt terecht voor een goed luisterend oor! Na een sessie voel ik mij gehoord en ga ik met een goede dosis motivatie en energie aan de slag met de handvaten die ik heb meegekregen. Daarbij is het ook altijd super gezellig en zorgt Kim ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt. We werken met baby steps zodat ik op een laag tempo ‘opnieuw’ kan leren wie ik ben en wat ik écht wil, om een stevige basis te leggen van waaruit de volgende stappen geconcretiseerd kunnen worden. Dit vind ik zelf erg prettig omdat het zo goed vol te houden is naast mijn huidige werk. Niks moet (oké, uiteindelijk wel natuurlijk) en alles mag! Kim is in dit proces een fijne coach die niet te veel pusht, maar waar ik zelf altijd op terug kan vallen."

Sophie, 27 jaar

🔥