Captain experts

De Captain Experts heten jou welkom!

Wanneer jij je eigen bedrijf gaat starten, komt er veel op je af. Ik weet het! Daarom heb ik experts benaderd en gevraagd of zij onderdeel willen zijn van het Captain Expert Team. Natuurlijk wilde zij dat! Ze kunnen je verder helpen met (bijna) alles wat je nodig hebt bij het starten van je eigen onderneming. En niet alleen bij het starten, ze zijn een waardevolle toevoeging bij elke stap en groei die jij gaat maken.

 

Ze stellen zich (op willekeurige volgorde) graag aan je voor. Wil je naar de website van deze expert? Klik op de knop en kom bij hun uit. 

Grafisch vormgever
Suzan

Mijn naam is Suzan van Daalen en werk ik als zelfstandige grafisch vormgever onder de naam Suzign. Het is lastig om je op visuele eigen wijze te kunnen onderscheiden van anderen. Door de vormgeving dicht bij jouw verhaal te houden creëer je een unieke huisstijl. Even brainstormen? Met mijn persoonlijke aanpak komen we samen snel tot de kern. Ik verras je graag met mijn creativiteit! Tijdens een gratis creatief adviesgesprek help ik je alvast op weg. In 45 minuten leren we elkaar kennen en werken we samen aan een creatief idee. Ik prikkel je met voorbeelden en vragen en na afloop van ons gesprek heb je een goed beeld van de mogelijkheden. Je kunt nu gerichte stappen gaan maken naar het eindresultaat. Met al mijn enthousiasme sta ik te popelen om ook voor jou aan de slag te gaan! Meer informatie? Mail dan naar info@suzign.nl of bel mij op 06 206 86 146.

VA
Wendy

Een ander mogen “ontzorgen” drijft Wendy, het is haar voeding. Als virtual assistant zorgt ze er daarom ook voor dat alles achter de schermen helemaal tot in de puntjes geregeld is. Wendy’s motto is niet voor niks: I’ll got your back(office)! Je kunt op haar rekenen. Ze is zorgzaam, loyaal en betrokken. Weet anderen op hun gemak te stellen en haar aanstekelijke enthousiasme (en humor) zorgt voor een prettige sfeer. Grote kans dat ze tijdens haar werkzaamheden een kookwekker hoort rinkelen. Ze bakt namelijk de lekkerste brownies en andere zoetigheden zelf. Meer informatie over Wendy en wat ze voor jou kan betekenen vind je via haar website.

Cijferbaas
Nikki

Hi! Ik ben Nikkie en zelf in het ondernemerschap gerold toen ik 8 jaar geleden impulsief een webshop startte met een vriendinnetje. 4 jaar, heel veel bestellingen en 80 verkooppunten (waaronder vtwonen) later de webshop verkocht, onder andere omdat ik de administratie he-le-maal zat was. En nu: nu ben ik een van de oprichters van boekhoudoplossing Paperdork. Juist omdat ik er (te laat) achter ben gekomen dat het zoveel makkelijker en leuker kan. Paperdork is een totaaloplossing met een innovatief en simpel boekhoudprogramma en waarbij je altijd hulp krijgt van een ‘cijferbaas’ (boekhouder). Wij helpen met checks of alles klopt, doen alle aangiftes en je kunt aan ons onbeperkt vragen stellen voor een vast scherp tarief per kalenderjaar. Op een moderne manier die bij ons (jonge en) moderne ondernemers past 😊.

Fotograaf
Dorien

Hey! Mijn naam is Dorien, ik ben 25 jaar en woon in Zwolle. Hier heb ik mijn fotografie bedrijf; snap & Shoot Zwolle opgericht. Fotograferen is al heel lang mijn hobby en mijn telefoon staat altijd vol met foto’s. Toen wij 1.5 jaar geleden een hond namen trok ik de camera weer uit te kast en mijn liefde voor fotografie is toen in korte tijd flink gegroeid en ik merkte dat ik maar 1 ding wou en dat was andere mensen blij maken met foto’s die ik van hun gemaakt heb. Kim heeft mij bijgestaan tijdens het opbouwen van SSZ en daar ben ik super blij mee. Ben jij opzoek naar een enthousiaste gezellige creatieve fotograaf dan mag je mij altijd een berichtje doen via Instagram of mijn website! Ik help je graag verder om je ideeën vast te leggen op beeld als ondersteuning van jouw verhaal.

Marketing
Mieke

Als marketeer help ik jou om jouw bedrijf op de markt te zetten. Het tripje naar de KVK was geweldig en je hebt vast 100 ideeën die je wilt uitvoeren en de mooiste dromen over succes, maar… Hoe weet je of je de juiste prijs vraagt voor jouw diensten of product? Moet je ooit advertenties op Facebook gaan inzetten? Wat is je tone of voice? Waar the heck zijn die klanten eigenlijk?! Oh… en wat moet je vandaag weer posten op social media? RELAX! Mieke to the rescue, ik help jou om strategisch AAN jouw bedrijf. We zetten een ijzersterke basis neer en bouwen daarom heen jouw bedrijf op. Zodat jij weet wat jouw bedrijf van jou nodig heeft en jij veel inzichtelijker hebt waar je klanten uithangen, hoe je hen kan benaderen en heb je een ijzersterk aanbod dat ervoor zorgt dat je bankrekening gevuld wordt. Ik kan je helpen bij: Marketingstrategie opstellen Social media management Social media advertising En nog heel veel meer! Stuur gerust een PB, ik bied namelijk elke maand gratis marketingcalls van 30 minuten aan.

Webdesign en SEO specialist
Kelly

Ik ben Kelly, 32 jaar en woon in Amersfoort. Ik werk nu ongeveer 6 jaar als Webdesigner voor mijn Webdesignbureau Drawing Monkey, waar ik user experience websites maak. Bij het maken van de websites maak ik uitgebreide doelgroepanalyses en pas ik uitgebreide SEO toe. Op deze manier wordt je website goed gevonden in Google zodat je veel bezoekers ontvangt. Én is je website volledig ingericht op de wensen en behoeften van de doelgroep. Zo maak je echte verbinding en maak je van je bezoeker een klant. Want je kunt hierdoor perfect inspelen op de problemen waar jouw ideale klant tegenaan loopt. Een all in pakket dus, zodat je niet achteraf nog extra kosten hoeft te maken om je website onder de aandacht te brengen of om klanten te vinden. Je klanten naar jou laten komen en je website voor jou laten werken. Je website werkt dan eigenlijk als extra sales/marketing medewerker die je maar eenmalig hoeft te betalen. Hierdoor verdien je de investering in je website ook weer terug. Heb je al een website maar is die nog niet vindbaar in Google of levert het je nog geen klanten op? Dan help ik jou met SEO en het verhogen van de conversiepercentage op je website. Als SEO specialist coach ik jou naar korte én lange termijn resultaten.

Jurist en mediator
Cèline

Ik ben mr. Cèline Hogenelst, ik ben de founder van Forum Juridica & Mediatable. In mijn dagelijkse leven help ik o.a. ondernemers met juridische vraagstukken en het opstellen van juridische maatwerk documenten zoals algemene voorwaarden en overeenkomsten. Verder werk ik ook als zakelijk mediator en begeleid ik ondernemers naar een win-win oplossing. Meer informatie kun je vinden op: www.forumjuridica.com | www.mediatable.nl En volg onze Legal journey op Instagram www.instagram.com/forumjuridica

Specialist in les- en cursus materiaal
Renate

Jij hebt enorm veel kennis en kunde op jouw vakgebied, maar anderen daar iets over leren is niet altijd even makkelijk. En dat is waar ik jou heel graag bij help. Mijn naam is Renate, ik kom uit Den Bosch en sinds 2020 help ik ondernemers bij het ontwikkelen van online kennisproducten. Hierbij kun je denken aan online cursussen, trainingen en groepsprogramma’s, maar ook bijvoorbeeld aan (gratis of betaalde) e-books. Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik precies wat er nodig is om jouw expertise te vertalen naar (bijvoorbeeld) een goede training. Heb je vragen over het maken van een online training? Of wil je een gratis weggever maken, maar weet je niet welk onderwerp daar geschikt voor is? Stel me dan gerust een vraag! Je mag mij mailen (renate@renatevanklinken.nl) of bellen/appen (06-54723118). Meer info vind je op op mijn website of Instagram (www.instagram.com/renatevanklinken).

Webdesign
Treesje

Wie ik ben? Treesje, ja echt met de -je op het einde, vernoemd naar m’n moeder en opgegroeid in een gezin met 5 zussen.. inderdaad wij zijn met 6 meiden thuis. Als autist heb ik een andere manier van informatieverwerking. En juist die andere manier zorgt ervoor dat ik websites bouw die niet alleen maar uitgaan en rekening houden met de ‘gemiddelde’ website bezoeker. Voor mij is het vanzelfsprekend dat iedereen mee moet kunnen doen, en dat je daar dus rekening mee houdt. Mensen met een visuele beperking, een auditieve beperking, ouderen, mensen die prikkelgevoeliger zijn. Allemaal potentiële klanten, die graag een afspraak bij jou willen maken. Die graag willen weten wie je bent en wat je doet. Met een website die rekening houdt met deze andere manieren van de wereld ervaren, bereik je niet alleen meer potentiële klanten, maar draag je ook bij aan een inclusieve samenleving. Een win-win situatie dus. Zo mag je niet alleen trots zijn op jezelf maar ook op je site. Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik allemaal doe? Neem dan gerust een kijkje op mijn website.

Ondernemen vanuit jou WHY
Maaike

Binnenkort meer informatie!

Fotograaf
Marina

Binnenkort meer informatie!

Business checklist

Wil jij graag je eigen bedrijf starten? Maar weet je niet zo goed hoe je dit wilt gaan aanpakken? Dan is de onmisbare business checklist iets voor jou. Klik HIER om hem te downloaden.

Business checklist Captain experts