Business Firestart
Business Academy - Adfire Coaching

Je eigen bedrijf starten hoeft niet eng te zijn!

“Hoe zal het zijn als ik voor mijzelf ga beginnen? Nee, ik durf het niet. Stel je voor dat…” Uh, ja wat? Stel je voor wat dan? Dat duiveltje in jouw hoofd houd je tegen. Maar waarom? Je hebt een grandioos idee, je hebt ervaring in wat je doet én een geweldige motivatie. Waarom laat jij jezelf tegenhouden, uitgerekend door jezelf? STOP! Het is tijd om je eigen bedrijf te leren kennen.

 

In zes maanden neem ik je mee in de wereld van ondernemen. Dit doen we zowel offline, als online. Ik sta klaar om jou te motiveren, aan te moedigen en nieuwe stappen laten (durven) zetten.

 

Samen gaan we op ondernemersreis. Gewoon, omdat het kan! Je eigen bedrijf starten begint….NU!

Even eerlijk, tussen jou en mij. Je eigen bedrijf starten VS de vele smoesjes. We hebben ze allemaal. Welke smoesjes herken jij?

 

1 ❌ “…ik weet toch helemaal niet hoe ik een bedrijf moet bouwen?! Laat staan dat het een succes wordt…”

 

2 ❌ “…moet ik echt mijn vaste baan op zeggen om voor mijzelf te gaan beginnen? Mafkees!”

 

3 ❌ “…ik wil en ik heb geen geld om mijn eigen onderneming op te bouwen dus ik doe het maar niet”

 

4 ❌ “… en ik heb toch helemaal geen ruimte om mijn eigen onderneming op te zetten want dat kost toch super veel tijd?!”

 

5 ❌ “…in mijn omgeving heeft niemand een eigen onderneming dus tja, dan ben ik toch ook niet goed genoeg hiervoor?”

 

Wat als je ❌ MAAR ❌ MAAR ❌ MAAR ❌ verandert en omdraait? Wat als je er gewoon voor durft te gaan en het één groot succes wordt?! Verandering begint bij jezelf. Laat mij zes+ (intensieve) maanden helpen bij het starten van je eigen bedrijf!

eigen bedrijf starten

Bepaal zelf welke kant je op gaat.

Geloof dat je eigen bedrijf starten een succes wordt. En geloof dat jij jezelf elke maand een fulltime ‘salaris’ gaat uitbetalen! Totslot geloof ook dat het je zoveel meer gaat brengen dan je nu kunt bedenken. Jouw positieve gedachtes brengen je verder!

Dit is wat jij kunt verwachten!

We beginnen bij het begin. De basis. De eerste stap. Wie ben je, waar kom je vandaan en welke obstakels heb je tot nu toe al overwonnen. Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt, maak je daar jouw verhaal van. Jij bent de start van je eigen bedrijf

 

BusinessChick wordt, of ben, je niet in één dag. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Daarom gaan we zes maanden samenwerken. Het is namelijk niet dat je met een design website en een socialmedia-account direct succesvol bent. Sorry daarvoor.

 

In het werkveld heb je ontdekt dat je ergens echt in uitblinkt. Dat je graag (hard, maar functioneel) werkt en weleens voorop paradeert. Met af en toe een brandweerslang gevuld met onzekerheid weet je wel wat je stiekeme droom is. Het zit al ergens in je! Het begint nu toch echt te kriebelen om te starten voor jezelf!

 

Zo herkenbaar…

Begin 2020 verloor ik mijn baan (corona en zo) en de kriebel werd zo groot dat ik er écht iets mee moest doen. Uiteindelijk durfde ik pas een half jaar later echt te springen en heb ik nog geen seconde spijt gehad. Ik ontdekte dat je met een UWV-uitkering de mogelijkheid hebt om een eigen bedrijf op te starten (dus mocht je in een gelijke situatie zitten, ik weet er alles van!) en dat laatste zetje gaf mij bevestiging dat ik het wel aan durfde. Wat mijn een-na-laatste zetje was? Een goede coach zoeken die me op weg hielp. 

 

En deze stem, deze adviseur, deze motivator ben ik voor jou. Ik weet uit ervaring dat het heel spannend is. Maar deze spanning mag jou niet laten tegenhouden om de volgende stappen te nemen. En ja, het heeft me soms veel tranen gekost. Het is met vallen en opstaan. Want soms praat dat duiveltje tegen mij en zegt slechte dingen. Het heeft mij daarentegen ook veel alcoholvrije champie gekost; want successen vieren we groot!

Schrijf je eigen verhaal

Je gaat met twaalf online modules aan de slag. Afstrepen maar! Want je kunt direct praktisch aan de slag. En ondertussen duiken wij samen de diepte in tijdens onze twee live sessies en nog veel meer online sessies. Alles in jouw eigen tempo. We remmen af wanneer dit nodig is en we vlammen door zodra je ready bent! Tussen de (live) sessies door ben ik jouw hulplijn wanneer je dit nodig hebt!

 

Naast dit alles ben je van harte welkom in de exclusieve Community vol met Business Experts waar je al je vragen kunt stellen. Meerdere hulplijnen in handbereik zodat jouw smoesjes niet winnen van jouw inzet en motivatie. Hoppa!

eigen bedrijf starten

Gewoon doen? Je eigen bedrijf starten? Ja, gewoon doen! Omdat… ↓ 

 

💪🏼 …je onbewust zoveel (meer) in je mars hebt en zoveel meer weet dan je durft toe te geven! Ik ga je leren hoe je hierop kunt gaan vertrouwen;

 

💪🏼 …leren hoe je focus krijgt in je agenda, een belangrijke stap is! Zo weet je de belangrijkste prioriteiten vast te stellen en overzicht te creëren;

 

💪🏼 …je het verschil maakt wanneer je jouw eigen bedrijf hebt opgebouwd via een overzichtelijk en praktisch stappenplan; 

 

💪🏼 … jij nu verloren aan het rennen bent maar samen brengen we richting aan in jouw enthousiaste hectiek van ideeën;

 

💪🏼 …met dé juiste mindset je heel erg ver gaat komen, en deze mindset ga ik jou leren!

Wees een echte BusinessChick!

 

Je beslist dat het tijd is om jouw ervaring, expertise en karakter samen te voegen en je eigen bedrijf op te gaan zetten. Gefeliciteerd! Ik ga je in zes maanden helemaal op weg helpen. Al mijn ervaringen ga ik met je delen, alle geheimen over het ondernemerschap zal ik niet voor je achterhouden en ook het stukje mindset komt meermaals aanbod. Want het zit hem voor een groot deel echt in je hoofd.

 

In deze zes maanden kun je praktisch aan de slag met 12 modules in de online ‘Business Academy’ die bij jouw startdatum direct toegankelijk zijn. Naast deze praktische modules en uitleg hoe je het kunt toepassen, plannen we meermaals een online sessie van 45 minuten in. Tijdens deze sessies duiken we de diepte in en behandelen we alles waar jij tegenaan loopt. Ook plannen we live VIP momenten in, waarin we direct samen aan de slag gaan. Inclusief lekkere lunch! Uiteraard staat de support live verbinding via WhatsApp altijd voor je open.

 

Je start op de eerstvolgende maandag van de maand en deze beginnen we meteen goed met een echte kick-start call van 30 minuten. We leren elkaar nog beter kennen, we zetten samen de eerste stappen en we bespreken jouw doelen voor de komende tijd. 

 

Zodra je besloten hebt om met mij te gaan samenwerken, word je direct toegelaten in de exclusieve Community met alle Business Experts waar je dagelijks al jouw vragen kunt stellen. Leren van elkaar en netwerken is een mooie stap om samen te zetten, right?

 

Jouw investering

De Business FireStart bedraagt tussen de €457,- en €787,- per maand (exclusief BTW). Het is ook mogelijk om het in één keer te betalen. En omdat je als ondernemer gaat starten is de BTW aftrekbaar, ook in de aanloopfase. De BTW krijg je terug van de belastingdienst.

Let’s start!

Dit ga je bereiken in de zes maanden samenwerken

 
 

🔥 Er is een gezonde balans tussen jouw overtuigingen en energielevel gecreëerd omdat dit een belangrijke basis is om een gezond én succesvol eigen bedrijf te leiden;

 

🔥 Een echte BusinessChick die keuzes durft te maken, ook als ze moeilijk of spannend zijn. Je durft straks, zonder moeite, voor jezelf op te komen en daarmee zijn dus alle salesgesprekken appeltje-eitje voor jou;

 

🔥 Vaak willen we te veel, te snel. En maken daarin dan vaak verkeerde keuzes. Dit is verleden tijd voor jou! We hebben een duidelijk stappenplan opgezet waarmee je binnen zes maanden je eerste klant al gesproken hebt;

 

🔥 Angsten, die we allemaal soms hebben (je bent niet alleen), zorgen ervoor dat je onbewust gaat geloven dat je angst de waarheid is. Hier gaan wij een stokje voor steken! Na deze zes maanden heb je naar jezelf, in plaats van je angsten, leren luisteren. Daardoor zet je binnen no-time zoveel stappen vooruit waar je na afloop ongelofelijk trots op bent. Door deze tactiek te blijven toepassen blijf je stappen zetten als een echte BusinessChick;

 

🔥 Van een kleine, kruipende rups groei je in een snelle tijd uit tot een supermooie en vrije vlinder. Dit dankzij de 12 praktische online modules, onze (live) sessies en de exclusieve Community vol Business Experts waarin jij leert open te zijn naar jezelf en anderen.

Adfire Coaching

Business FireStart

Zelfstandig, maar toch samen
457,- per maand*
 • Zes maanden samenwerken aan de basis (en meer) van jouw business
 • Één offline VIP middag (4 uur) op een prachtige locatie, inclusief lekkere lunch op mijn kosten
 • Zes keer online meeting van 45 minuten
 • Online Academy gevuld met 12 modules (minimaal één jaar toegang)
 • Online support, feedback steun en partymomenten via de WhatsApp Live verbinding
 • BONUS: Gratis deelnemen aan de workshop 'Jouw doelen in beeld'
 • BONUS: Onbeperkt toegang tot de exclusieve Adfire community op Facebook, waar de Business Experts klaar staan om jouw (business)vragen te beantwoorden!
light!

Business FireStart

Persoonlijk, individueel en uniek!
657,- per maand*
 • Zes maanden intensief samenwerken aan de basis (en meer) van jouw business
 • Twee offline VIP middagen (2 x 4 uur) op een prachtige locatie, inclusief lekkere lunch op mijn kosten
 • Om de week online meeting van 45 minuten (totaal 12 momenten)
 • Online Academy gevuld met 12 modules (minimaal één jaar toegang)
 • Onbeperkt online support, feedback steun en partymomenten via de WhatsApp Live verbinding
 • BONUS: Gratis deelnemen aan de workshop 'Jouw doelen in beeld'
 • BONUS: Onbeperkt toegang tot de exclusieve Adfire community op Facebook, waar de Business Experts klaar staan om jouw (business)vragen te beantwoorden!
 • BONUS: Een business verrassingspakket zodra je start
medium!

Business FireStart

Een businessbuddy aan je zijde!
787,- per maand*
 • Zes maanden intensief samenwerken aan de basis (en meer) van jouw business
 • Twee VIP dagen (2 x 6 uur) op een prachtige locatie, inclusief lekkere lunch op mijn kosten
 • Minimaal twaalf keer online meeting van 45 minuten, heb je meer sparringstijd nodig? Geen probleem!
 • Online Academy gevuld met 12 modules (minimaal één jaar toegang)
 • Onbeperkt online support, feedback steun en partymomenten via de WhatsApp Live verbinding (binnen 24 uur reactie, ook in het weekend)
 • BONUS: Gratis deelnemen aan de workshop 'Jouw doelen in beeld"
 • BONUS: Onbeperkt toegang tot de exclusieve Adfire community op Facebook, waar de Business Experts klaar staan om jouw (business)vragen te beantwoorden!
 • BONUS: Een business verrassingspakket zodra je start
 • BONUS: Een unieke logo uit de beeldbank van Suzign OF 500 visitekaartjes inclusief ontwerp
Deluxe!

↓ Investeer in jezelf! 🔥

 

Jij bent het belangrijkste in je eigen leven. Dus wees eerlijk. Gun jezelf een helder structuur met de juiste energie én balans tussen je eigen onderneming en je privéleven.

We hebben twee keer per maand een sessie van 45 minuten en twee VIP middagen. Naast onze sessies kun je in de online omgeving aan de slag. Haalbaar, toch?

Stel je eens voor. Jij kiest ervoor om NIET aan de slag te gaan met jezelf, wat gebeurt er dan? Precies niets. Je blijft dan dromen over een eigen onderneming maar blijft zitten omdat je nu zekerheid hebt. Of je rommelt zelf maar en maakt daarbij de verkeerde keuzes. Spartelen zonder uitzicht. Saai toch? Zoals ik al zei: jij bent het allerbelangrijkste in je eigen leven. Alleen springen is spannend, daarom help ik je!

Meld je aan en kom met mij in contact. Ik ga je bellen voor een eerste kennismaking en vanuit dat punt gaan we aan de slag. Heel eerlijk; ik sta te popelen om al mijn kennis met jou te delen! 

Heb je nog vragen voor mij?

Stuur gerust een berichtje via WhatsApp!

🔥