Business Expert Team

Wanneer jij je eigen bedrijf gaat starten, komt er veel op je af. Ik weet het! Daarom heb ik experts benaderd en gevraagd of zij onderdeel willen zijn van het Business Expert Team. Natuurlijk willen zij dat! Ze kunnen je verder helpen met (bijna) alles wat je nodig hebt bij het starten van je eigen onderneming. En niet alleen bij het starten, ze zijn een waardevolle toevoeging bij elke stap en groei die jij gaat maken.

 

Neem gerust contact met één van de experts op. Zodra je gaat starten bij Adfire Coaching wordt je automatisch toegelaten in de exclusieve Facebook Groep! Een veilige, simpele en leuke community waar geen één vraag te gek is.

 

En nu: ze stellen zich (op willekeurige volgorde) graag aan je voor.

 

Wil je naar de website van deze expert? Klik op de knop en kom bij hun uit. 

Grafisch vormgever
Suzan

Mijn naam is Suzan van Daalen en werk ik als zelfstandige grafisch vormgever onder de naam Suzign.

Het is lastig om je op visuele eigen wijze te kunnen onderscheiden van anderen. Door de vormgeving dicht bij jouw verhaal te houden creëer je een unieke huisstijl. Even brainstormen? Met mijn persoonlijke aanpak komen we samen snel tot de kern. Ik verras je graag met mijn creativiteit!

Tijdens een gratis creatief adviesgesprek help ik je alvast op weg. In 45 minuten leren we elkaar kennen en werken we samen aan een creatief idee. Ik prikkel je met voorbeelden en vragen en na afloop van ons gesprek heb je een goed beeld van de mogelijkheden. Je kunt nu gerichte stappen gaan maken naar het eindresultaat.

Met al mijn enthousiasme sta ik te popelen om ook voor jou aan de slag te gaan!

Meer informatie? Mail dan naar info@suzign.nl of bel mij op 06 206 86 146.

Webdesign en SEO specialist
Kelly

Ik ben Kelly, 32 jaar en woon in Amersfoort. Ik werk nu ongeveer 6 jaar als Webdesigner voor mijn Webdesignbureau Drawing Monkey, waar ik user experience websites maak. Bij het maken van de websites maak ik uitgebreide doelgroepanalyses en pas ik uitgebreide SEO toe.

Op deze manier wordt je website goed gevonden in Google zodat je veel bezoekers ontvangt. Én is je website volledig ingericht op de wensen en behoeften van de doelgroep. Zo maak je echte verbinding en maak je van je bezoeker een klant. Want je kunt hierdoor perfect inspelen op de problemen waar jouw ideale klant tegenaan loopt.

Een all in pakket dus, zodat je niet achteraf nog extra kosten hoeft te maken om je website onder de aandacht te brengen of om klanten te vinden.

Je klanten naar jou laten komen en je website voor jou laten werken. Je website werkt dan eigenlijk als extra sales/marketing medewerker die je maar eenmalig hoeft te betalen. Hierdoor verdien je de investering in je website ook weer terug.

Heb je al een website maar is die nog niet vindbaar in Google of levert het je nog geen klanten op? Dan help ik jou met SEO en het verhogen van de conversiepercentage op je website. Als SEO specialist coach ik jou naar korte én lange termijn resultaten.

VA
Wendy

Een ander mogen “ontzorgen” drijft Wendy, het is haar voeding. Als virtual assistant zorgt ze er daarom ook voor dat alles achter de schermen helemaal tot in de puntjes geregeld is. Wendy’s motto is niet voor niks: I’ll got your back(office)! Je kunt op haar rekenen. Ze is zorgzaam, loyaal en betrokken. Weet anderen op hun gemak te stellen en haar aanstekelijke enthousiasme (en humor) zorgt voor een prettige sfeer. Grote kans dat ze tijdens haar werkzaamheden een kookwekker hoort rinkelen. Ze bakt namelijk de lekkerste brownies en andere zoetigheden zelf. Meer informatie over Wendy en wat ze voor jou kan betekenen vind je via haar website.

Jurist en mediator
Cèline

Ik ben mr. Cèline Hogenelst, ik ben de founder van Forum Juridica & Mediatable. In mijn dagelijkse leven help ik o.a. ondernemers met juridische vraagstukken en het opstellen van juridische maatwerk documenten zoals algemene voorwaarden en overeenkomsten. Verder werk ik ook als zakelijk mediator en begeleid ik ondernemers naar een win-win oplossing.

Meer informatie kun je vinden op: www.forumjuridica.com | www.mediatable.nl

En volg onze Legal journey op Instagram www.instagram.com/forumjuridica

Notion Specialist
Astrid

Astrid helpt jou als Notion specialist naar meer overzicht. Overzicht dat aansluit bij jouw werkwijze. Want zo zou het moeten zijn, een systeem dat jou ondersteunt. Niet andersom. Notion wint enorm aan populariteit en dat is logisch, omdat er zo veel mee kan. Als ondernemer komt er al genoeg op je af. Aan jou om alle ballen in de lucht te houden. Hou overzicht door alles in 1 systeem samen te laten komen. Geeft jou de rust en inzicht die je nodig hebt.

Cijferbaas
Nikkie

Hi! Ik ben Nikkie en zelf in het ondernemerschap gerold toen ik 8 jaar geleden impulsief een webshop startte met een vriendinnetje. 4 jaar, heel veel bestellingen en 80 verkooppunten (waaronder vtwonen) later de webshop verkocht, onder andere omdat ik de administratie he-le-maal zat was. En nu: nu ben ik een van de oprichters van boekhoudoplossing Paperdork. Juist omdat ik er (te laat) achter ben gekomen dat het zoveel makkelijker en leuker kan. Paperdork is een totaaloplossing met een innovatief en simpel boekhoudprogramma en waarbij je altijd hulp krijgt van een ‘cijferbaas’ (boekhouder). Wij helpen met checks of alles klopt, doen alle aangiftes en je kunt aan ons onbeperkt vragen stellen voor een vast scherp tarief per kalenderjaar. Op een moderne manier die bij ons (jonge en) moderne ondernemers past 😊.

Marketing strateeg
Mieke

Als marketeer help ik jou om jouw bedrijf op de markt te zetten. Het tripje naar de KVK was geweldig en je hebt vast 100 ideeën die je wilt uitvoeren en de mooiste dromen over succes, maar… Hoe weet je of je de juiste prijs vraagt voor jouw diensten of product? Moet je ooit advertenties op Facebook gaan inzetten? Wat is je tone of voice? Waar the heck zijn die klanten eigenlijk?! Oh… en wat moet je vandaag weer posten op social media? RELAX! Mieke to the rescue, ik help jou om strategisch AAN jouw bedrijf. We zetten een ijzersterke basis neer en bouwen daarom heen jouw bedrijf op. Zodat jij weet wat jouw bedrijf van jou nodig heeft en jij veel inzichtelijker hebt waar je klanten uithangen, hoe je hen kan benaderen en heb je een ijzersterk aanbod dat ervoor zorgt dat je bankrekening gevuld wordt. Ik kan je helpen bij: Marketingstrategie opstellen Social media management Social media advertising En nog heel veel meer! Stuur gerust een PB, ik bied namelijk elke maand gratis marketingcalls van 30 minuten aan.

Tekstschrijver
Sara

Hey, ik ben Sara! 25 jaren jong en ik woon in Baarn. Verliefd op de bergen en een passie voor schrijven. Dat is waar mijn droom 'een berg letters' is gestart.

Jij ziet een berg letters en dat veroorzaakt chaos. Jij vraagt je oneindig veel dingen af. Hoe schrijf ik een unieke én persoonlijke tekst? Hoe trigger ik de juiste doelgroep? Een korte, krachtige tekst met structuur. Hoe schrijf ik dit?

Je mist de ijzersterke teksten en daardoor kom je niet tot de kern van de doelgroep. Klanten zien jou en de meerwaarde van jouw onderneming niet. Je verdwijnt tussen honderden ondernemingen maar jij wil juist zichtbaar zijn! Jezelf laten zien en anders zijn dan anderen. Ertussenuit springen en de kracht van jouw boodschap overbrengen op je potentiële klanten.

Als tekstschrijver help ik je de kracht van jouw verhaal te laten zien. Ik leer jou en je verhaal kennen en schrijf de tekst kneiter sterk. Anders dan anders. Met kracht en precies zoals jij in je hoofd hebt.

Van een berg letters naar een krachtige, zichtbare en unieke tekst. Zo trek jij wél de juiste doelgroep aan en maak jij jouw lezers nieuwsgierig. Jouw boodschap is persoonlijk en staat als een huis. Van nieuwsbrieven tot blogs en e-mails tot over-mij pagina's. Ik help je, jouw tekst in de spotlights te zetten.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn Instagram pagina @eenbergletters. Voel je vrij om mij een DM te sturen!

Webdesign
Treesje

Wie ik ben? Treesje, ja echt met de -je op het einde, vernoemd naar m’n moeder en opgegroeid in een gezin met 5 zussen.. inderdaad wij zijn met 6 meiden thuis.

Als autist heb ik een andere manier van informatieverwerking. En juist die andere manier zorgt ervoor dat ik websites bouw die niet alleen maar uitgaan en rekening houden met de ‘gemiddelde’ website bezoeker. Voor mij is het vanzelfsprekend dat iedereen mee moet kunnen doen, en dat je daar dus rekening mee houdt.

Mensen met een visuele beperking, een auditieve beperking, ouderen, mensen die prikkelgevoeliger zijn. Allemaal potentiële klanten, die graag een afspraak bij jou willen maken. Die graag willen weten wie je bent en wat je doet.

Met een website die rekening houdt met deze andere manieren van de wereld ervaren, bereik je niet alleen meer potentiële klanten, maar draag je ook bij aan een inclusieve samenleving. Een win-win situatie dus. Zo mag je niet alleen trots zijn op jezelf maar ook op je site.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik allemaal doe? Neem dan gerust een kijkje op mijn website.

Business checklist

Wil jij graag je eigen bedrijf starten? Maar weet je niet zo goed hoe je dit wilt gaan aanpakken? Dan is de onmisbare business checklist iets voor jou. Klik HIER om hem te downloaden.

Business checklist Captain experts