Je gaat je eigen bedrijf starten. Er komt veel op je af! Wat als ik zeg dat deze onmisbare business checklist jou verder gaat helpen?

In deze checklist staan de stappen simpel, duidelijk en overzichtelijk uitgewerkt. Jij hoeft alleen maar te vinken! Dus, download hieronder “de onmisbare business checklist” en ga direct aan de slag met jouw dromen! En zorg ervoor dat deze dromen omgezet worden in doelen. Jouw passie, jouw vuur en jouw energie! Dit kun jij.

 

Ik ben Kim en ik heb een missie. Als businesscoach gun ik jou alles wat je nodig hebt om van je eigen bedrijf een groot succes te maken! Niet alleen ambities zijn belangrijk, maar ook passie en aangeboren eigenschappen. Zodra je deze goed combineert en er gebruik van maakt, zal het vertrouwen in jezelf groeien terwijl je met je ogen knippert. Dit heb je nodig om samen met je energie en passie te kunnen genieten van jouw bedrijf

Checklist business

Gratis, we blijven Nederlanders. Toch? 

 

Ik begrijp het. Geld uitgeven is én blijft moeilijk. Maar ik wil je graag verder helpen. Handvaten geven wanneer je het moeilijk hebt. Deze onmisbare business checklist zorgt ervoor dat je overzicht krijgt en niet van kastje naar de muur rent in je eigen chaos.

 

We beginnen dus met een lage drempel. Het downloaden van een gratis hulpmiddel is een goed begin: je neemt jezelf serieus.

 

Deze onmisbare business checklist is opgedeeld in een aantal hoofdstukken. Sommige zaken kun je al regelen voordat je bij de KvK bent geweest bijvoorbeeld! Maar ook je administratie/ boekhouding is belangrijk op orde te hebben en daarom geef ik je ook hier tips in.

 

Heb je hulp nodig? Dan help ik je met alle liefde verder. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden om te onderzoeken wat voor jou werkt. En met jouw uniek verhaal, ben je sowieso al enorm succesvol. Laten we samen verder op onderzoek gaan.

 

Laat van je horen! 

 

Met liefde, Kim Adfire Coaching

🔥