Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

รฉรฉn dag ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ร‰ร‰N onderwerp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป offline
van idee naar uitvoering

Van een vaag idee tot een volledig uitgewerkt concept, inclusief content, lanceringsplan en passend beeldmateriaal. Dat is slechts รฉรฉn van de mogelijkheden waarvoor je met ons om tafel kunt gaan zitten. Wij denken graag buiten de lijntjes, want laten we eerlijk zijn, daar is simpelweg meer ruimte.

ย 

Om je heen zie je allerlei ondernemers nieuwe concepten bedenken, uitvoeren en indrukwekkende resultaten boeken. Het kan zijn dat je soms jaloers bent en denkt: “Hoe komt het dat mij dit niet lukt?”

ย 

Maar wat heb jij nodig om zonder enige vorm van jaloezie jouw plannen uit te voeren? Is het concentratie, motivatie, aanmoediging, of ben je juist snel afgeleid en kun je jezelf niet altijd even goed op gang krijgen?

ย 

Wij begrijpen dit als geen ander. Of je creatieve brein nu alle kanten op schiet of dat je juist snel door je eigen ideeรซn heen bent, wij staan klaar om samen met jou buiten de lijntjes te gaan!

Creรซer, inspireer, transformeer:
de mogelijkheden zijn eindeloos!

Is het mogelijk om binnen รฉรฉn dag een volledig concept te bedenken, uit te werken en gelijk te beginnen met uitvoeren? Als je het ons vraagt, is dit absoluut haalbaar.

ย 

Een tijdje terug hadden we zelf een vaag idee om een netwerkborrel te organiseren (dankzij jou was het een groot succes!). Door onze persoonlijkheden en talenten te bundelen, hadden we in no-time een volledig concept ontwikkeld. Dit omvatte niet alleen promotie en ideeรซn voor foto’s, maar we hadden het ook gelijk getoetst bij verschillende ondernemers in onze omgeving. Je begrijpt: ze waren allemaal razend enthousiast, waardoor we besloten gelijk ย door te pakken.

ย 

We zijn ervan overtuigd dat jij dit, samen met ons, ook kunt! We beginnen met brainstormen, werken dan de details uit en we zorgen ervoor dat jij naar huis gaat met een concreet plan in de ACTIESTAND. Dat vuurtje in jou brand als nooit tevoren.

ย 

Hieronder enkele voorbeelden van wat we samen kunnen doen, maar denk vooral zelf ook buiten de lijntjes!

AANBOD
๐Ÿš€ Het bedenken en tot in de puntjes uitwerken van een aanbod en bijbehorende lancering
LOGO
๐Ÿš€ Het creรซren van een uniek, passend logo dat jou en jouw bedrijf volledig weerspiegelt
ZICHTBAAR
๐Ÿš€ Verbetering van jouw online zichtbaarheid met unieke en passende visuele branding, precies zoals je bent
EVENT
๐Ÿš€ Begeleiden bij het verzinnen van een (live) evenement, van idee tot de uitwerking in de puntjes
WEGGEVER
๐Ÿš€ Het ontwikkelen van een weggever voor het aantrekken van potentiรซle klanten, volledig afgestemd op jou en je bedrijf
E-BOOK
๐Ÿš€ Het maken van een betaald e-book, inclusief inhoud, vormgeving en alles wat daarbij hoort
CURSUS
๐Ÿš€ Het bedenken en vormgeven van een online cursus die perfect aansluit bij de inhoud, uitstraling en waarde die je wilt bieden
Previous slide
Next slide

โ†“ DETAILS โ†“

Wij zijn jouw sparringpartners en gaan met jouw idee of vage plan aan de slag.ย Daarnaast leggen we je ook vast op de foto en werken we samen met jou aan het ontwerp dat je nodig hebt. Samen zetten we in รฉรฉn dag een idee om in actie!

Super leuk dat je interesse hebt om samen met ons buiten de lijntjes te gaan. Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismaking

Samenwerken met Suzan en kim is.....

Hi, ik ben Kim!

Kim de Blije Businesscoach. Dagelijks help ik vanuit mijn bedrijf Adfire Coaching creatieve ondernemers met een eenvoudige en passende strategie door te onderzoeken waar het vlammetje nu echt van aan gaat.

ย 

Dit doen we door het gevoel โ€˜ik doe maar watโ€™ op te lossen en gericht te kijken waar de uitdaging zit. Doordat ik praktisch met je aan de slag ga, krijg je continu concrete tips om daadwerkelijk door te pakken en je business naar een hoger niveau te tillen.

ย 

Van nature word ik blij van jou motiveren en aanmoedigen, ook als het even spannend is. Ik snap het als geen ander: dit netwerkevent organiseren vind ik mega eng. Maar: we doen het wel en dit op onze manier. Met je meedenken en ervoor zorgen dat jij ontwikkelt op persoonlijk- en business vlak staat bij mij altijd voorop.

Hi, ik ben Suzan!

Ik ben grafisch vormgever en vanuit mijn bedrijf Suzign help ik ondernemers met het ontwerpen en restylen van hun logo en huisstijl.

ย 

Het is mijn missie om jouw verhaal visueel te laten spreken zodat jij moeiteloos impact kan maken op jouw doelgroep. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product.ย 

ย 

De wereld beleven, bewonderen, observeren. Het is de ultieme inspiratiebron voor mij persoonlijk รฉn om te gebruiken in mijn werk.

Ik ben graag buiten; op reis of met mijn hond Flora in de Loonse en Drunense Duinen. Maar in de zomer is mijn tuinoffice ook mijn favoriete plek.

ย 

Verder houd ik ervan om in de keuken te experimenteren, te leren hoe producten worden gemaakt en om uitgebreid te koken voor bijvoorbeeld vrienden. Dat soort avonden sluit ik dan het liefst af met een klein feestje rondom het kampvuur.